Szerintetek ez nem keves egy kicsit, vagy ez a normalis?
Figyelt kérdés
Havonta jarok orvoshoz mert igy kapok idöpontot,ez nem is gond csak furcsallom hogy csak hasi UH-val nez meg,es semmi mas!Egyszer vettek vert,utanna vizeletet,ezek az eredmenyeim jok voltak!Masdoik alkalommal vettek vizelet mintat de csak egy palcat raktak bele ,azt mondttak az is jo!Nemetorszagban elünk,most költöztünk ide 3 honapja es mindedn ujj!Meg hat az elsö babucink es nem is vagyok vele tisztaba hogy mik a kötelezö vizsgalatok!Hetfön megyek dokihoz megint de szerintem megin csak hasi UH lessz!Mert a neten neztem,es lattam hogy ir egy csomo vizsgalatot,de nekem csak ezek voltak!A 24-ik hetemet töltöm be hetfön!Elöre is köszönöm a segitsegeteket!2012. aug. 10. 15:18
1/3 anonim válasza:
országonként más a protokoll, ne várd, hogy ugyanazok a vizsgálatok legyenek, mint Magyorországon
2/3 anonim válasza:
Bőven elég ennyi vizsgálat normális, nem kóros terhességnél.Itthon is kb ennyi. Az AFP-t nem említetted, de az már eléggé elavult vizsgálat!
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor ok!Megynugodttam!:)köszönöm!
2012. aug. 10. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!