Ha alacsonyabb a cukrom, az is baj? Vagy csak a magas cukor a veszélyes?
26 hetesen megállapították a terhességi diabetest, a kétórás cukrom 8,4 lett. Diétára fogtak. Viszont azóta sok családi problémám van, kicsit idegesek a mindennapjaim. Mult hét hétfőn a dietetikus 8,5 cukrot mért, ami ugye sok. Visszahívott szerdán, akkor 7,4 lett. És jövő kedden megyek laborta.
Viszont most a védőnő kölcsönadta a cukromérőt, és a reggeli éhgyomrim is és evés után a kétórás cukromis 3,9 lett. Ez meg igen alacsony az eddigiekhez képest.
Ez lehet baj? Vagy annyire nem pontos a mérő? Fucsán is érzem magam, nyomott vagyok, kicsit kavarog a gyomrom...De ez lehet a nyomott időtől is...
Szóval ha alacsony, az nem baj a babának? ( a tegnapi eredményeim sem voltak magasak...)
A napokban beszéltük át a dokimmal a vércukor eredményemet, a leletemről írom neked, hogy az éhgyomri és az evés utáni határértékek megegyeznek, 3,89-5,83-ig jó. Illetve, ha kicsit magasabb, alacsonyabb, az sem baj, mert magasabb a szervezet terhelése.
A babucidnak ez nem baj.
Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok:-)
Kicsit meg is nyugodtam, és már nem is érzem olyan rosszul magam, igaz ette is pár falatot:-)
A tűt csak én használom:-)
Dietetikushoz meg szerdán megyek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!