Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes vagyok ma voltunk 4D...

27 hetes vagyok ma voltunk 4D UH és volna pár kérdésem hozzátok?!

Figyelt kérdés

szóval a kisfiam súlya 1230 gramm--- ez jó?.

és sajnos csücsül a popsiján, van még remény hogy megfordul?

annyira izgulok emiatt, nem akarok császárt..

2012. aug. 9. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Persze, simán megfordulhat. Sztem nekem is akkora volt 27 hetesen kb.

Nyugi, kérd meg, hogy forduljon meg :-) még rengeteg időd van!!

2012. aug. 9. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 26 hetesen voltunk, akkor volt a babám 1100g-os, tehát ez simán jó, amit írtál.

Az meg hogy csücsül a popóján...Még ilyenkor minden baba csücsül...:) Megfordulás kb. a 34. héttől várható.

2012. aug. 9. 19:00
 3/5 Szandy89 ***** válasza:

mi 28 hetesen voltunk és akkor volt 1240 gramm! :)

Persze!még utolsó hetekben is megfordulhat!!!

2012. aug. 9. 19:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a mérete tökéletes, az én babámhoz nem tudom viszonyítani mert 23hetesen voltam 4d-n utána meg 30hetesen a simán, nekem akkor volt 1500g a csöppöm. A baba meg még bármikor megfordulhat, nekem mondjuk végig a buksija volt lenn, de ez sem jelent semmit. Anno én is pont szülés elött pár nappal gondoltam meg magamat és faros lettem. De anyunál nem csak azért volt császár. 34hkm
2012. aug. 9. 20:21
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen akkor reménykedem hogy óhajt megfordulni időben a kislegény :)
2012. aug. 9. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!