27 hetes vagyok ma voltunk 4D UH és volna pár kérdésem hozzátok?!
Figyelt kérdés
szóval a kisfiam súlya 1230 gramm--- ez jó?.
és sajnos csücsül a popsiján, van még remény hogy megfordul?
annyira izgulok emiatt, nem akarok császárt..
2012. aug. 9. 18:56
1/5 anonim válasza:
Persze, simán megfordulhat. Sztem nekem is akkora volt 27 hetesen kb.
Nyugi, kérd meg, hogy forduljon meg :-) még rengeteg időd van!!
2/5 anonim válasza:
Szia!
Mi 26 hetesen voltunk, akkor volt a babám 1100g-os, tehát ez simán jó, amit írtál.
Az meg hogy csücsül a popóján...Még ilyenkor minden baba csücsül...:) Megfordulás kb. a 34. héttől várható.
3/5 Szandy89 válasza:
mi 28 hetesen voltunk és akkor volt 1240 gramm! :)
Persze!még utolsó hetekben is megfordulhat!!!
4/5 anonim válasza:
Szerintem a mérete tökéletes, az én babámhoz nem tudom viszonyítani mert 23hetesen voltam 4d-n utána meg 30hetesen a simán, nekem akkor volt 1500g a csöppöm. A baba meg még bármikor megfordulhat, nekem mondjuk végig a buksija volt lenn, de ez sem jelent semmit. Anno én is pont szülés elött pár nappal gondoltam meg magamat és faros lettem. De anyunál nem csak azért volt császár. 34hkm
5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen akkor reménykedem hogy óhajt megfordulni időben a kislegény :)
2012. aug. 9. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!