Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok, pár...

6 hetes terhes vagyok, pár napja a fiam (13kg) ráugrott a hasomra. Eléggé fájt. Lett 2 lila folt a hasamon. Azóta a tüneteim szinte megszüntek. Lehet baj? Dokim szabin van. Nem tudja még senki még a babát ezert volt óvatlan a fiam.

Figyelt kérdés

2012. aug. 9. 17:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
telorol írok és kijavitgat mindig. szóval látnom,h nem nekem írás,hogy elsö baba
2012. aug. 9. 18:47
 12/16 anonim ***** válasza:

:)) csak bosszant, hogy így lehurrognak ismeretlenül, hogy nem vigyázol..

erről az jut eszembe, mikor a gyerekkel kórházban voltunk egy baleset miatt és megkaptam, hogy ilyen anyát, aki nem vigyáz stb stb... ilyet csak az mondhat, akinek még nincs gyereke

2012. aug. 9. 18:50
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! hát,igen nehéz annak elmagyarázni ,akinek nincs. nekem is szilárd elképzeléseim voltak még nem lett meg a fiam és felrugtam minden elvem. :)Ha tudná az ember,hogy elesik,akkor leülne. pillanatok alatt meg van a baj ,sajnos. szép estét!
2012. aug. 9. 21:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Voltál dokinál? Írd majd meg mizu, mert aggódok érted!

Remélem nincs gond! :)

2012. aug. 10. 09:39
 15/16 anonim ***** válasza:
érdekes hozzáállás mit kellett volna tenned megverni a gyerekedet mert nem vigyázott??? vagy magadat pofán vágni h nem védted ki??? az ész megáll az ilyenektől komolyan... bármikor előfordulhat ilyesmi... szurkolok h semmi baj nincsen :)
2012. aug. 11. 20:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Már odébb vagyunk, de szerintem sem lesz semmi baj, ilyenkor még annyira pici és mélyen van bent,

és szerintem is SIMÁN előfordul az ilyesmi, szinte kivédhetetlen teljes mértékben.

2012. aug. 24. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!