Fogfájás, mi a fenét csináljak?
9 hetes terhes vagyok és ma délutánra eléggé megfájdult a fogam.Rögtön elmentem a dokihoz,de nem csinált semmit.
Azt mondta hogy ha kibírom 12 hetes korig nem nyúlna hozzá.Ha nagyon muszáj kihúzza de ha nem,ne piszkáljuk.Mondom akkor végső esetben valami gyógyszer?Nem ajánl semmit.Jegeljem ha nagyon fáj....
Még most bírom gyógyszer nélkül,de ha nagyon megfájdul mit csináljak?gondolom a baba fejlődése miatt nem akar leinjekciózni,de ki tudja meddig bírom ki.Közben meg nem akarok hogy a babát bármi káros dolog is érje,akár csak a legenyhébben is.
Valami tanács,gyógyszer vagy valami ami lehúzná a gyulladást?
Ha nem hagy alább a gyulladás akkor ezt húzni kell nincs mese.
Megvettem,bevettem és lentebb vitte a fájást úgy hogy köszönöm szépen az életmentő ötletet.A gyógyszerész is ugyan azt mondta,hogy lehet szedni.Napi 3*1-et.
Persze nem akarom szedni csak ha már nagyon nem bírom elviselni.Most már megint jobban érzem,de gyorsan elalszok,hátha kihúzom az éjszakát.Viszont ha éjszaka nem tudok aludni reggel megyek a dokihoz ha akarja ha nem.
Még egyszer köszönöm.
A végeredmény csak húzás lett.Remélem a babának nem lett baja.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!