Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetesen voltam ultrahangon...

5 hetesen voltam ultrahangon akkor csak petezsákot láttak, és majd csak 12 hetesen kell megint mennem, nem hosszú idő ez két ultrahang közt ilyen korán?

Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát eléggé hosszú,engem annakidején visszahivtak 8 hetesen is,hogy megellenőrizzék a szivhangot is!

2009. júl. 20. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia én 6 hetesen voltam volt szivhang.

és én is csak a 12.hetire megyek legközelebb..

remélem rendben lesz minden.

Nálam és nálad is

Üdv 9+6 naposka.

2009. júl. 20. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kellene hogy a szívhangot is észleljék, akkor igazolt egy terhesség. Én 7 hetesen voltam először, meglett a szívhang így legközelebb csak a 12 hetesre kell mennem.
2009. júl. 20. 18:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is 5 hetesen voltam először, de akkor még nekem sem volt szívhangom. Viszont egyből küldött is a doki a védőnőhöz, amit éppen ezért elég korainak tartottam. De a 8.héten újra visszahívtak, hogy megnézzék a szívhangot.

Szerintem azért menjél vissza, biztos megnéznek, vagy menj el magándokihoz. Biztos, ami biztos.

2009. júl. 20. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is fontos lenne, hogy a szívműködést megállapítsák. Menj vissza 2 hét múlva, akkor már biztos lesz szívhang is! Ha van szívműködés, akkor lehet menni védőnőhöz, azt meg a 12. hétig el kell intézni, legalábbis felénk.
2009. júl. 20. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!Én is 5 hetesen voltam először uh-n, aztán 2 hetente visszahívott a 12. heti uh-ig, ez SZTK-ban volt.A 12 heti uh-t már a kórházban csináltatták, elötte mehettem csak a kiskönyvért a védőnőhöz.

Sztk-ba jársz vagy magán dokihoz?

2009. júl. 20. 23:06
 7/7 A kérdező kommentje:
igen SZTK ba járok,most vagyok 9 hetes,tegnap voltam az orvosnál de nem csinált ultrahangot,azt mondta majd 3 hét mulva.
2009. júl. 21. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!