5 hetesen voltam ultrahangon akkor csak petezsákot láttak, és majd csak 12 hetesen kell megint mennem, nem hosszú idő ez két ultrahang közt ilyen korán?
Szia!
Hát eléggé hosszú,engem annakidején visszahivtak 8 hetesen is,hogy megellenőrizzék a szivhangot is!
Szia én 6 hetesen voltam volt szivhang.
és én is csak a 12.hetire megyek legközelebb..
remélem rendben lesz minden.
Nálam és nálad is
Üdv 9+6 naposka.
Én is 5 hetesen voltam először, de akkor még nekem sem volt szívhangom. Viszont egyből küldött is a doki a védőnőhöz, amit éppen ezért elég korainak tartottam. De a 8.héten újra visszahívtak, hogy megnézzék a szívhangot.
Szerintem azért menjél vissza, biztos megnéznek, vagy menj el magándokihoz. Biztos, ami biztos.
Szia!Én is 5 hetesen voltam először uh-n, aztán 2 hetente visszahívott a 12. heti uh-ig, ez SZTK-ban volt.A 12 heti uh-t már a kórházban csináltatták, elötte mehettem csak a kiskönyvért a védőnőhöz.
Sztk-ba jársz vagy magán dokihoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!