Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szemrángás lehet a terhességtől?

Szemrángás lehet a terhességtől?

Figyelt kérdés

29 hetes vagyok és kb. egy hete elég sűrűn ráng a szememben egy ideg. Már elég zavaró, van amikor 1-2 napig nincs, aztán meg szinte folyamatosan.

Valakinél jelentkezett már ilyen, vajon mitől lehet?

2009. júl. 20. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem ez akkor volt mikor igen stresses életet éltem, vagy is 12-14 órákat dolgoztam. Kimerültség stb...
2009. júl. 20. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott így tenni a szemem, de nekem ez már a terhesség előtt is megvolt. Igaz én szemüveges vagyok már kb. 14 éves korom óta folyamatosan és sajna évről évre romlik a szemem eddig csak az egyik, most már a másik is utól érte. Nekem a doktornő(szemészem) azt mondta, hogy a fáradságtól van, vagyis hogy megerőltetem...mindig is olyan munkát végeztem amihez a szememre nagyon nagy szükség volt, vagy mondhatnám azt is hogy csak arra volt szükség. Nálam ez a magyarázat. Nem voltál véletlenül még a szemészeten ezzel a problémával? Talán ők okosabbak és megtudják mondani mi a gond, ha van egyáltalán(hátha nincs).
2009. júl. 20. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Szemrángás az idegektől van,phenned kellene.De főleg a szemed pihentetni.Ha nem lennél terhes,akkor nyugtatót adnának.Esetleg a Hova-t megpróbálhatod!
2009. júl. 20. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Idegi eredetű. Tic-nek hívják, ha a google-ben rákeresel, több találatot ad. Nekem is van, nekem a szemem alatti ideg ráng, de már 3 éve.. :(( Akkor óriási stressz ért, de azóta megnyugodtam, a tic mégsem múlik :(
2009. júl. 20. 17:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sajna elég sok stressz ér mostanában és izgulok hogyan fogjuk a bébit felnevelni. Semmi sem úgy sikerül, ahogyan szeretnék :-(

Elég sokat is hajtottam a pénz miatt, de a héten már vége a munkának, csak még egy kis lakásfelújítás, aztán már csak a lányunkra koncentrálok.

Boldog babavárást mindenkinek!

2009. júl. 21. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!