Dohányos kismamák nem lett baja a babának?
Olyanok véleményére lennék kíváncsi akik dohányoztak a terhességük alatt. Sajnos ismerek pár nőt aki végig cigizett és asztmás lett a gyerek befullad....
Sokat olvasni róla idegrendszeri károsodás, légúti megbetegedésekre fogékonyabb.... és van benne valami.
azért kérdeztem mert a közvetlen környezetemben dohányzók körében mind asztmás lett, fulladnak születésük óta....
komoly látássérülés. nem mindenki olyan szerencsés megússza
Na akkor én a kérdésre válaszolnék.
Nem tudom, hogy "dohányos kismamának" számítottam-e. A terhesség előtt napi 1 doboz cigit elszívtam, amikor kiderült a terhesség, rögtön leálltam vele. Aztán közbejött egy családi tragédia, nem részletezném, de annyira kiborultam, hogy elvesztettem a fejem, aznap kb 20 szálat, és utána még pár napig néhányat elszívtam.
A babám alacsony súllyal, 2150 grammal és 43 centivel született, de teljesen egészségesen. Hogy ez a cigi miatt volt-e, nem tudom, de persze azóta már jó néhányszor megbántam, hogy cigiztem akkor. Most 5 és fél hónapos, teljesen egészséges, a súlya is rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!