A babaruhákat feltétlen ki kell vasalni minden mosás után vagy nem olyan fontos?
Nem vagyok egy nagy vasalós, inkább 60 fokon mosom, jól kirázom teregetés előtt a ruhákat és napon szárítom őket. (Már ha süt a nap.)
Mindkét gyerekem ruháit, 2-2 alkalommal vasaltam csak, egyszer a születésük előtt, egyszer meg az első héten, miután hazajöttünk a kórházból. Aztán feladtam! Napi 3-4 váltás ruha, csak a babának + nagytesó ruhái + a mi ruháink. Rengeteg időt elvenne tőlük ennyi vasalás.
Ma többedik ilyen kérdést olvasom és azt hiszem gond van velem:)
Én mindent vasalok, ha tehetem napon is szárítom...
De mindent még a zoknikat is vasalom és nemcsak a gyereknek...
csak kérdezem tényleg de hogy lehet nem vasalni, nem gyűröttek kemények a ruhák?
bocsi de elnem tudom képzelni...
köszi a válaszokat csajok :)
én nem szoktam a saját cuccunkat vasalni, és nem szoktak kemények lenni :)
Én csak legelőszőr vasaltam ki mindent, késbőbb semmit sem.Saját ruháinkat sem vasalom, utálok vasalni.Inkább teregetek úgy, hogy szépen kilógja magát a ruha és nem lesz gyűrött.
De tudom, h a picinek azért kéne vasalni, mert fertőtlenít, én csak egyszer tettem mindezt meg.ami olyan azt magas hőfokon mosom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!