Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes kismamik hogy vagytok...

22 hetes kismamik hogy vagytok? Sokat érzitek már a mozgásokat? Mekkora a pocitok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Én ma vagyok 22 hetes 4 napos.

Egész nap érzem mozogni a babómat, egy-két órás kihagyásokkal szinte egyfolytában. Jó nagyokat szokott rúgni, már kívülről is látszik, néha úgy kinyomja magát, hogy jól kipuklisodik. Már le is fényképeztem.

Szerencsére én már hamar éreztem, a 16. héttől fogva.

A pocim a 17. hét környékén nőtt, aztán a múlt hétig semmit.

Az elmúlt pár napban viszont megint nőtt 3 cm-t.

Most már elég szép kismamis pocim van.

Már többen rá is kérdeztek, hogy hol tartok.

Te mikorra vagy kiírva?

22+4 km

2009. júl. 20. 14:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Szia! November 25.re vagyok kiírva! Én többnyire este érzem a mozgásokat,21+5 napos vagyok!
2009. júl. 20. 14:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is november 25-re vagyok kiírva!!:)))Sokat mocorog a kismanó,szombat éjszaka alig tudtam miatta aludni,úgy pörgött a hasamban!De egyre nagyobbakat rúg,hihetelen hogy ilyen gyorsan nő.Egyébként én is a 16. héttől érzem hogy fészkelődik,olyan jó érzés!A pocakom már nekem is eléggé látszik,93 cm.

2009. júl. 20. 14:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Én november 20-ra vagyok kiírva!

A pocim 97 cm.

Első válaszoló vagyok.

2009. júl. 20. 14:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Saziasztok!Én is nov.25-re vagyok ki írva ha meg kérlek beneteket akkor meg írnátok mekem a 18hetes uh értékeiteket mert álitólag az én babóm nagyon kicsi.
2009. júl. 20. 16:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Szasztok!

November 20-ra vagyok kiírva.A pocim nekem is igen nagy.

Bár nekem a köldököm fölött is elég nagy.Nekem is sokat rúg már egy jó pár hete,de 2 napja nem nagyon.De azért néha bejelentkezik.Tegap este nem ficánkolt pedíg akkor szokott sokat,meg is ilyesztett,de reggel megint rúgott.Én mindíg mondom neki hogy nyugtasson meg és be is jelentkezett:)

Boldog babavárást!!

2009. júl. 20. 17:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez annak a válaszolónak szól, aki a méreteket kérte:

Szia!

Én pont 19 hetesen voltam UH-on. Akkor a méreteink a következők voltak:

BPD:45 mm, AC: 138 mm, FL: 29,8 mm, HC: 159 mm.

Magzati súly: 256 g.

De meg tudod nézni a méreteket, például a mamanet.hu oldalon van egy táblázat, nekünk nagyjából stimmel.

Egyébként a fejlődés üteme minden babánál más.

Boldog babavárást mindenkinek!

november 20-ra kiírt kismami

2009. júl. 20. 19:26
 8/10 anonim ***** válasza:

UH szerint az adataink:

BPD:47mm,FL:28mm,HC:167mm,OFD:57mm,becsült súly:361 g.

És talán kislány.De az előző válaszoló adatai alapján akkor nekem óriás bébim lesz,mert amikor voltam 19 hetes és 4 napos voltam-szerintük-szerintem nem annyi vagyok,egyrészt mert nagyobbnak tűnik az adatai alapján,és van egy örök naptáram,ami szerint akkor én már most sem 22 hetes vagyok,hanem 23 hetes.

2009. júl. 21. 05:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok,lemaradt:

AC:157mm

2009. júl. 21. 05:38
 10/10 anonim ***** válasza:
En most 22+6nál tartok.A hasam jo nagy,szinte a melleimtöl kezdödik.22+1 voltam uh-n és a baba 430g volt.Kisfiut mondtak már kétszer.A babaocka föleg este mocorog és éjjel 3 körül.Napközben inkább csak kinyomja magát,különben imádom ezt az érzést.Boldog babavárást..
2009. júl. 22. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!