El kénne egy kis segítség?
Mennyi idős terhes vagy? Mert ha pár hetes, akkor szerintem ne mondd az új munkahelyen. Aztán hivatkozhatsz arra, hogy még nem tudtad biztosra, meg még senkinek se mondtad mert nagyon korai volt, és sok minden lehetséges...
Én is hasonló helyzetben vagyok, voltam. Júniusban lejárt a szerződésem, és július 1-től hosszabbították. (oktatás) De mivel szabin vagyok, nem tudtam még aláírni az új szerződést, de megvan, tutira, arra vár, hogy bemenjek dolgozni. (méghozzá most 2 évre kaptam) Közben kiderült jún. közepén, hogy babát várok. Úgy volt, hogy két hete be kell menjek a munkahelyemre, hogy aláírjam az új szerződést. Nem szóltam volna, mert akkor lehet nem is alkalmaztak volna, mert gyeses helyén vagyok már 5 éve :( Így ha én is elmegyek Gyesre szerintem azt nem értékelték volna, inkább valaki mást vettek volna fel. Szóval én simán aláírtam volna a szerződést úgy, hogy nem szólok. utáűn a hivatkozhatok arra, hogy még nagyon korai volt, nem tudtam, másnak sem szólam....
Sajnos azóta elvetéltem :( így már nem aktuális a "probléma", úgyhogy lelkiismeretfurdalás nélkül aláírhatom a szerződést. (persze örültem volna, ha nem így alakul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!