Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elsősorban IV. , vagy XIII. ,...

Elsősorban IV. , vagy XIII. , XV. Kerületben (esetleg VI. , VII. ) tudnátok ajánlani jó nőgyógyászt? Magán is jó, lehetőleg olyan, aki helyben ultrahangot is csinál.

Figyelt kérdés

Légyszi azt is írjátok meg, hogy melyik kórházban lehet nála szülni, illetve hogy mennyibe kerül nála alkalmanként a terhesgondozás! Előre is köszi. :)

(Eddig a II. kerületbe jártam dr. Kollár Zoltánhoz, nagyon szerettem, csak messze van már, sajnos.)

2012. aug. 7. 12:57
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket nektek is!

Erről a Galamb dr.úrról tényleg csak jót írnak, fura, 7000 Ft alkalmanként pedig kifizethető, a Régiposta u. pedig tök jó helyen van, ott dolgozom mellette. :) Őt most megfontolom!

A Demjén dr.úrra is rákerestem most, róla viszont írnak hideget-meleget is... Bár sejtem, hogy magánrendelésen kedvesebb, mint az sztk-ban... :) A Károly Róbertben nem lenne pénzem szülni, beérem egy egyszerű mezei kórházzal is. :D Na, most filózok még rajta is egy kicsit, szerencsére (?) még csak az "5 napja teszteltem pozitívat" állapotban vagyok, van kb. 1,5 hetem eldönteni... :D

2012. szept. 7. 17:05
 22/26 anonim ***** válasza:
Az orvos mellett,nézelődhetsz klinika fronton is.Nekem is ajánlottak egy jó orvost,de a Sote 2-re,benéztem,és háát nagyon nem szerettem volna ott szülni.
2012. szept. 7. 17:09
 23/26 anonim ***** válasza:

Én írtam a Galambot, hidd el nem fogod megbánni és mivel a szüléséért se mond konkrét árat ( az meg belefér) te döntesz mennyit adsz..nekem nem fogadott dokim volt hanem hozzá kellett mennem régi autoimmun betegség miatt mert ahhoz is ért.. és nem fizettem neki akkor se a szülésért és utána is hivhattam bármikor sőt most is bár szülés óta a magánjába járok de nem fizettem neki és mégis szívesen fogad (megjegyzem nem fogadtam fel és sajnos nem álltam ugy anyagilag de ha lesz 3. felfogadom :) )

szabija alatt is lehet hívni..!!

annyi h éjjel nem de ha gond van kórház és onnan hívják kb este 9ig elérhető..

2012. szept. 7. 17:10
 24/26 A kérdező kommentje:
Igen, Sote II-n voltam már én is, tényleg nem vágyom oda... Mivel Újpesten lakom szerintem vagy az Uzsoki, vagy a Honvéd fog nyerni, de az még nagyon messze van... :) Ezekről jókat hallottam (úgy tudom nemrég újították fel mindkettőt, az Uzsokiban csak a nőgyógyászat előterében voltam, az tényleg nem nézett ki rosszul), közel is lenne mindkettő, de hát ugye függ a dokitól is.
2012. szept. 7. 17:13
 25/26 anonim ***** válasza:

III.kerületben tudom javasolni Szigethy Adrienn doktornőt.

Fiatalabb,mosolygós barátságos orvos,én is hozzá járok terhesgondozásra a 29.héten vagyok.

Sógornőm nála szült 2x,és nagyon meg volt elégedve.

A Margit szülészete szépen felújított,voltam szülőszoba látogatáson,olyan,mintha magánkórházban járnál(én láttam a Róbert klinikát is,abszolút nem volt jobb,bár az orvosokat ott is sokan dícsérik,csak hát drága...)

Sote I-II nekem is felejtős volt,elég futószalagszerűen mennek ott a dolgok,rutin a gátmetszés,az oxitocin...

Nézd meg a 9honap.com honalpot,kórházvizit menüpont alatt vannak tök jó videók a szülészetekről.

2012. szept. 7. 17:15
 26/26 anonim ***** válasza:

én a xv kerből jártam oda metro 20 perc alatt ott volt..

de mondom uzsokiból halász dokit ajánlom..

2012. szept. 7. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!