Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elsősorban IV. , vagy XIII. ,...

Elsősorban IV. , vagy XIII. , XV. Kerületben (esetleg VI. , VII. ) tudnátok ajánlani jó nőgyógyászt? Magán is jó, lehetőleg olyan, aki helyben ultrahangot is csinál.

Figyelt kérdés

Légyszi azt is írjátok meg, hogy melyik kórházban lehet nála szülni, illetve hogy mennyibe kerül nála alkalmanként a terhesgondozás! Előre is köszi. :)

(Eddig a II. kerületbe jártam dr. Kollár Zoltánhoz, nagyon szerettem, csak messze van már, sajnos.)

2012. aug. 7. 12:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

én teljesen kiakadtam ezen a hozzáálláson. elmagyarázta nekem, hogy ez nem nagy ügy, hogy vérzek és hogy a petezsáknál nagyobb a hematomám.

aztán a halász meg nem is nagyon bíztatott, hogy megmarad. és az asszisztensek meg úgy bólogattak, ahogy a doki; tök mindegy mit mondott.

én örülök, hogy elköltöztem onnan, balkáni állapotok vannak a 4. kerületi sztkban. veszélyeztetettként is 2 hónapot kellett várnom egy időpontra.

2012. aug. 7. 14:10
 12/26 A kérdező kommentje:

De én még mindig nem találtam orvost... :D

Halász Domonkos és Kiss Attila nagyon sok jót kapott minden fórumon, de hozzájuk gondolom esélytelen normális (egy hónapon belüli, munkaidővel összeegyeztethető) időpontot kapni. XIII. kerületben Tóth Péterrel már megjártam, mást viszont nem ismerek.

2012. aug. 7. 14:11
 13/26 anonim ***** válasza:
Kaphatsz 1 hónapon belüli időpontot, de így is úgy is vagy másfél órát kell várni.
2012. aug. 7. 14:18
 14/26 anonim ***** válasza:
Egyébként ha ragaszkodsz az sztk-hoz szerintem a 4. kerületi jó, arra h megvizsgáljanak. Vagy csapd fel a netet és ezekben a kerületekben nézz egy magándokit.
2012. aug. 7. 14:21
 15/26 anonim ***** válasza:
a halásznak van magánrendelése, keress rá, ott vszínű hamarabb kapsz időpontot. ajánlanám a mostani dokimat, de neki a 9ben van magánrendelése és a szent imrében vezet szülést.
2012. aug. 7. 14:25
 16/26 A kérdező kommentje:

Igen, a neten próbálok keresgélni, de eddig nem jártam sok sikerrel...

Azt nem tudja véletlenül valamelyikőtök, hogy a Megyeri Egészségháznak (későbbi nevén Macro Medical) miért nincs honlapja? Vagy bármilyen elérhetősége?

Lehet, hogy így mégiscsak marad a régi orvosom... Ő tényleg nagyon aranyos, meg vagyok elégedve vele, csak nem akartam volna másfél órát BKV-zni Újpestről a Moszkváig...

2012. aug. 7. 14:30
 17/26 anonim ***** válasza:

Nekem volt szerencsém a Halászhoz nagyon jó orvos szakmailag de ha szabija van hamarabb megszüleszt...:( illetve sztkba 1-1,5 hónap a várakozási idő a magánja meg sztem drága 10.000ft..

van egy doki akihez most járok ő Dr. Galamb Ádám sote 2-n dolgozik a magánja az v.ker régi posta u ban van.. terhes gondozás 7000ft szülésre nem mondd árat amennyit gondolsz..

nagyon lelkis bármikor hívhatod...és nagyon jó orvos..!!!

2012. szept. 7. 16:50
 18/26 anonim ***** válasza:

Én dr.Jeney Krisztinát nem tudom javasolni,pár éve Esztergomban voltam nála,nagyon bunkó,felületes orvos volt,3 hétig felesleges szedtem miatta antibiotikumot terhességem idején....

Azóta már mi is felköltöztünk Pestre,én dr.Demjén Lászlóhoz járok.Nagyon-nagyon rendes,alapos,figyelmes,tényleg csak a legjobbakat tudom róla mondani,6 hónapja nála szültem a kisfiamat.

Az Oxygen Medicalba jártam-járok hozzá,jól felszerelt,modern rendelő,árakat itt találsz:

[link]

A Róbert Klinikán és az ÁEK-ben lehet nála szülni.

Én a Róbertben szültem,nem bántam meg a plussz pénzt,hihetetlenül jó élmény,kedves volt mindenki.

Egy ismerősöm az Áek-ben szült nála 1,5 éve,50 e ft-ot adott neki,azóta is hozzá jár.

Ha kérdésed van,írj nyugodtan,remélem tudtam segíteni:)

2012. szept. 7. 16:52
 19/26 anonim ***** válasza:

Itt van egyébként videó Jeney doktornőről:

http://www.youtube.com/watch?v=3oZp1CWC4KI

Nekem itt se nagyon szimpi,elfelejtettem,hogy úgy tudom,Demjén is rendel az SZTK-ban.

2012. szept. 7. 16:55
 20/26 anonim ***** válasza:

Dr. Fekete Antal,XIII. ker. Nyugatinál van a magán rendelője, Örsön van Sztk-ban és az Uzsokiban lehet nála szülni.

Magán rendelőjében is van UH. Alkalmanként azt hiszem 8.000ft a vizsgálat (nem tudom pontosan idén még nem jutottam el hozzá,de sok ismerősöm is jár hozzá Ők mondták).

Én amikor terhes voltam sokszor mentem Örs-re Sztk-ba UH-ra (akkor még a Nyírőben is volt oda is) és az Uzsokiba is. Így ott nem kellett fizetni. Én nagyon meg voltam/vagyok Vele elégedve mind a terhes gondozás alatt, mind a szülésnél!

2012. szept. 7. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!