Mikor vehetik észre legkésőbb az ikerterhességet? Én nem tudok már senkiben 100%-osan bízni. Ikresek, hogy volt nálatok? Bocs, hogy hosszú.
Volt már itt kérdésem régebben, januárban volt egy missed ab-om, kb 8 hetes terhes lehettem, a baba nem nőtt, majd sorvadt. 2 orvos állapította meg, és egy szonográfus, hogy nincs szívműködés. A műtét előtti estén még egy orvos ultrahangozott, ott már a baba se nagyon látszott,csak egy szabálytalan petezsák.
Január 3-án volt a műtét, február 13-án elvetéltem egy 2,5 centis babát. Akkor úgy gondoltam, hogy esetleg a műtét előtt foganhatott és utána ágyazódott be, de nem sikerült neki. Ez viszont nem helytálló elmélet, mert vetélés után 2 nappal csináltak terhességi tesztet, a HCGnek nyoma sem volt, tehát a baba már vagy 2 hete biztosan nem élt. Ami azt jelenti, hogy nem lehetett ennyire nagy, ha a műtét előtt fogant. Tehát majdnem biztos vagyok benne, hogy ikrek lehettek, az egyik felszívódott, és csak azt látták, a másikat nem.
Most 12 hetes vagyok, 10 hetesen voltam UH-n minden rendben volt. Pénteken megyek 12 hetes UH-ra. A hasam már nő, és eléggé izgulok, hogy rendben lesz-e. De valahogy nem hagy nyugodni ez az ikres gondolat. Főleg, hogy akkor kezdett el ez mocorogni a fejemben, mikor most 8 hetes UH-n minden rendben volt.
Hogy lehet az, hogy 3 orvos és egy szonográfus nem látta annó, és most miért kéne elhinnem, hogy egyedül van? A szonográfus alaposan vizsgált, én mégis valahogy azon vagyok, hogy vajon ha ikrek és megint nem látják, elmulaszthatják a genetikai UH-t..
Vagy már nagyobb, és látják mindenképp? Bár ha igazam van, és ikrek voltak az elsők, akkor az is vicces, mert a vetélés előtt 2 héttel szintén SEMMIT nem látott az orvos a méhemben. Ahh megkergülök..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!