Van itt olyan aki a 12. het utan vetelt el? Es mi tortent?
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 08:31
1/7 anonim válasza:
MA megyek dokihoz, holnap valószínűleg szülés vagy kaparás. 18. hét.
MAgzati veseelégtelenség.
Miért érdekel? Van valami panaszod? Félelmed? Mert ha nincs, akkor ne olvass ilyeneket.
2009. júl. 20. 08:50
2/7 A kérdező kommentje:
Barnazas miatt aggodom mar 3*elofordult,most is volt pedig kaptam ra gyogyszert es epp hogy abbahagytam megint visszajott.2 hetel ezelot voltam dokinal azt mondta nagyon lentvan a mehlepeny a mehszajnal es pihennem kellet.de most megint elojott ezert aggodom,meg a hasam alja gyakran faj,kes szuras szeru fajdalom.nagyon aggodok miert.
2009. júl. 20. 09:01
3/7 anonim válasza:
NAgyon sajnálom az aggódásod, nem tudok mást mondani, mint hogy tényleg pihenj, a placenta még tud vándorolni, csak ne erőltesd meg magad. Bízz magadban és a babában. Ennyit tehetsz.
Őszintén drukkolok neked!!!
2009. júl. 20. 09:08
4/7 anonim válasza:
Figyelj, én a 8. héttől barnáztam(plusz néha pecsételő vérzésem volt)Utrogestant szedtem a 12. hétig de addig egy napra, sőt egy percre sem múlt el a barnázásom. 12. heti uh után még szigorúbb fekvésre 'ítéltek', mert mellső fali nagyon mélyen tapadó volt a lepényem. A barnázásomat 12+3hetesen mintha elvágták volna és a 18. hétre a lepényem is kezdett a helyére igazodni. 25 hetes kismama
2009. júl. 20. 10:01
5/7 A kérdező kommentje:
a harmadik valaszolotol kerdeznem?
Es addig vegig fekudnod kellet a 12-18-ig?Nekem is ez van es ezert aggodok mert amennyit tudok pihenek de vannak dolgok amit el kell inteznem es akkor mennem kell.
2009. júl. 20. 10:16
6/7 anonim válasza:
szia!
én sajnos a 18 héten vesztettem el a babát. nem volt szívhang. nem tudni pontosan mi volt a gond valószínüleg vírus. most megint a 18. hétben vagyok tele aggodalommal.
mindkettőnknek csak annyit tudok mondani nyugalom, pihenés és kitartás. nem lesz semmi baj.
2009. júl. 20. 10:20
7/7 anonim válasza:
Hát végig éppen nem feküdtem, mert voltak dolgok amiket nekem sem lehetett elhalasztani és meg kellett csinálnom. De valóban nagyon kímélő életmódot kellett élnem, és rengeteget feküdnöm.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!