Szerintetek korai?

Figyelt kérdés
Találtam a neten egy nagyon jó babakocsit Peg Perego,és az ára is olyan olcsó azért fogott meg,harmada az újnak és olyan mintha alig használták volna,de félek,hogy túl korai lenne,bár az tuti,hogy csak ezt a fajta babakocsit fogom venni később is! Mit csináljak? Valaki aki már elég korán megvette,adhatna egy kis biztatást! :) :) :)

2012. aug. 6. 13:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy?
2012. aug. 6. 13:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Ja,de dinka vagyok,nem is írtam ...., 11+1 hetes kismama! :)
2012. aug. 6. 13:17
 3/10 anonim ***** válasza:

Leírom, mi történt velem, aztán eldöntöd. Az első babámnál viszonylag korán - 15. hét körül - kezdtem vásárolni. Nagyon jól jött, mert jó pár héttel korábban érkezett a vártnál, így minden nagyobb dolog megvolt a születésére.

A második babánál a 20. héten vettünk pár dolgot... a 23. héten elveszítettük. Pokoli érzés volt a babadolgokat elcsomagolni... :(

2012. aug. 6. 13:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Vegyed, hogyha tudod hol tárolni amíg a baba meg nem születik :)

Boldog babavárást!

2012. aug. 6. 13:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Én a hatodik hónapig semmit nem vettem egyik gyereknek sem, nem vagyok babonás, de ezt az egyet megfogadtam anyósom unszolására
2012. aug. 6. 13:23
 6/10 A kérdező kommentje:

Jajjj...,borzasztóan sajnálom,én sem tudom mit csinálnék akkor,egyik érv a másik ellen...,ez így nem valami könnyű!

Azért köszönöm a válaszodat!

2012. aug. 6. 13:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha netán történne a babával valami (bár nem fog :) ) akkor eladod, vagy megtartod a következőnek.
2012. aug. 6. 13:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam,bár ne forduljon elő! :)
2012. aug. 6. 13:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Vedd meg szerintem, később bánnád, ha nem vennéd meg.:)

27+2 hkm

2012. aug. 6. 13:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem korai! 11+1 hetesen még a 12.heti genetikai UH-n sem voltál... nemhogy a 18.hetin.

Az én történetem: 12. heti UH tökéletes, 19. heti: több magzatvíz, gyomor-és hólyagtelítődés+ alacsony AFP, magas HCG és 1/44 kockázatú Down-szindróma. Elküldtek genetikára, szintén ugyanez, így amniora is kellett mennem (magzatvízvétel), ami nagyon fájt, rosszul is lettem utána, 1 hétig pedig semmit sem csinálhattam) A kérdés az volt: megtarthatjuk-e egyáltalán... 3 és fél hétig hosszú várakozás után megtudtuk, egészséges a baba, és az UH is jó volt már. Mi csak ezután mertünk vásárolni, azelőtt semmire nem mertünk ránézni, nehogy gond legyen!

Most 26 hetes vagyok, de még se babakocsink, se hordozónk, se kiságyunk, csak egy pár ruhácskánk van...

Persze ez nem azt jelenti, hogy veled is ez lesz (nem is kívánom), de nem árt az óvatosság! 11 hetesen még nagyon korai a terhességed!

2012. aug. 6. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!