Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan hülyeség kavarog a...

Olyan hülyeség kavarog a fejemben. Ugye feleslegesen aggódom?

Figyelt kérdés

20. heti ultrahangon kaptam egy 3D-s képet a kislányunkról, amin a szájacskája olyan kis furán áll, mintha a felső ajka "rálógna" az alsóra.

A doki nem mondott semmit, hogy baj lenne, én sem kérdeztem, mert ez a dolog, csak akkor kezdett el foglalkoztatni, amikor haza jöttünk. (nem beszéltem erről párommal).

Ugye csak az ultrahang kép miatt ilyen a kis szája? Ilyenkor olyan "eldeformált" képet látunk?

A héten megyünk 4D-re, és most ez úgy el kezdett aggasztani, hogy mi van, ha ilyen marad a szája!

Tudom, tiszta dili vagyok, de nyugtassatok meg kérlek!!!!!

2012. aug. 6. 11:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nagyin cuki, semmi gond! Nyugodt, boldog babavárást!
2012. aug. 6. 12:32
 12/17 anonim ***** válasza:
van már nevetek? :) egyébként én is aggódtam hasonló képpen, de hírül meg sem közelítette a lányom kinézete a te kislányodét így a képen, nagyon féltem, utána a 36.heti uh-n már láttam azt a bájos pofit, és szinte ugyan úgy nézett ki, mikor megszületett :) Szerintem majd a 30.hét után is menjetek el egy 4D-re, és látni fogod a különbséget, nem fogsz félni! :) utolsó voltam. :)
2012. aug. 6. 12:33
 13/17 anonim ***** válasza:
azaz utolsó előtti :)
2012. aug. 6. 12:34
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen Mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok! Teljesen megnyugodtam.

Most 28. hetes vagyok, legközelebb a 32. heti kötelező uh-ra megyünk, úgyhogy majd akkor is láthatom. Szerencsére a dokim mindig megmutatja 3D-ben is.

Boldog babavárást Nektek is!!!

2012. aug. 6. 12:36
 15/17 anonim ***** válasza:
#1 vagyok: ha az arca bal felére gondolsz (ami szemből jobb oldalon), akkor az bal arcocskája domborodik, a szájacskájának viszont ettől csak a jobb fele látszik (szemből a bal oldalon). Erre gondoltál? Semmi baja, nagyon édes! És gratulálok!!
2012. aug. 6. 16:24
 16/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tényleg nincs semmi baja a kis szájának!! :)))

Ma voltunk a 4D-n és szuper jó volt. LÁttuk a gyönyörű kis fejét és testét, és mindene meg van, és jól fejlődik! :)) Még ásított is. Imádni való.

Köszönöm a válaszokat még egyszer.

Boldog babavárást!!!

2012. aug. 9. 19:03
 17/17 anonim ***** válasza:
#1 vagyok: naugye! :)) Örülök nektek és boldog babavárás, könnyű gyors szülést kívánok!
2012. aug. 9. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!