Olyan hülyeség kavarog a fejemben. Ugye feleslegesen aggódom?
20. heti ultrahangon kaptam egy 3D-s képet a kislányunkról, amin a szájacskája olyan kis furán áll, mintha a felső ajka "rálógna" az alsóra.
A doki nem mondott semmit, hogy baj lenne, én sem kérdeztem, mert ez a dolog, csak akkor kezdett el foglalkoztatni, amikor haza jöttünk. (nem beszéltem erről párommal).
Ugye csak az ultrahang kép miatt ilyen a kis szája? Ilyenkor olyan "eldeformált" képet látunk?
A héten megyünk 4D-re, és most ez úgy el kezdett aggasztani, hogy mi van, ha ilyen marad a szája!
Tudom, tiszta dili vagyok, de nyugtassatok meg kérlek!!!!!
Köszönöm szépen Mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok! Teljesen megnyugodtam.
Most 28. hetes vagyok, legközelebb a 32. heti kötelező uh-ra megyünk, úgyhogy majd akkor is láthatom. Szerencsére a dokim mindig megmutatja 3D-ben is.
Boldog babavárást Nektek is!!!
Sziasztok!
Tényleg nincs semmi baja a kis szájának!! :)))
Ma voltunk a 4D-n és szuper jó volt. LÁttuk a gyönyörű kis fejét és testét, és mindene meg van, és jól fejlődik! :)) Még ásított is. Imádni való.
Köszönöm a válaszokat még egyszer.
Boldog babavárást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!