31 hetes terhes vagyok és ma nem érzem mozogni a babámat. Voltam szivhangon ott minden rendbe volt, de azóta se mozdult meg. Uh nem volt. Nagyon aggodom volt hasonló tapasztalat?
Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 18:44
1/3 anonim válasza:
Nálam is előfordult ilyen, én is aggódtam, de most itt ücsörög mellettem a kis delikvens... Szerintem ne aggódjál, biztos csak lustálkodik.
De ha nagyon-nagyon aggódsz, akkor menj be a kórházba, és mondd, hogy nem érzed mozogni.
2/3 A kérdező kommentje:
Ma voltam 13 kor,de csak szivhangot néztek.
2009. júl. 19. 18:56
3/3 anonim válasza:
Ne izgulj, a legtöbb baba 30 hetesen befordúl fejjel lefelé, és ilyenkor már kevesebbet mozognak. egyébként egyre kevesebb a helye is. Már nem lesz olyan aktív, mint eddig, ez természetes ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!