Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesseg utolso heteirol...

A terhesseg utolso heteirol lelkiznek most, mert babat reklamal folyton a csaladom! Neked ez hogy alakul?

Figyelt kérdés

A 23. hettöl veszelyeztett terhes lettem, aztan a 33. heten mondta a dokim (okkal !!!) hogy mostmar barmelyik percben megszülhetek. Azota 39+4 vagyok, "persze" meg mindig egyben... es mar a az összes ismerösöm, csaladtagom, baratom ugy hiv fel, mintha becsaptam volna öket, es feleslegesen izgultak eddig ertem, es nem ertik miert nincs meg baba... Ha valaki, hat pont en akarok mar nagyon de nagyon tullenni rajta, es a sok testi nyügömhöz, meg hozza jön ez a lelki resze is, hogy reklamal mindenki, mintha rajtam mulna a dolog. Mar utalom felvenni a telefonomat, vagy elolvasni a maileket, mert mindegyik ugyan arrol szol... Senki nem erti meg, hogy nem tudom sürgetni ha egyszer nem akar kijönni, akkor en hiaba "praktikazok", nem jön esz kesz!!!!

Nem tudom, hogy mas csaladokban ez hogyan zajlik, ezert most meseljetek ti!

2009. júl. 19. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk és vártam állandóan türelmetlenül, hogy a más gyereke rég kint van.

Erre az enyém a kiírt szülés előtt 1 nappal lett meg, mert már annyira ki voltam bukva, h felment a vérnyomásom!

Ha megérett majd jön! Kitartás!

2009. júl. 19. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez volt nálunk is. Már a 37. héttől jöttek a telefonok és az e-mailek szinte naponta, hogy egyben vagy még? Mikor lesz meg a kislurkó? Ne foglalkozz vele. Tudom, hogy idegesítő, de nem rossz szándékból kérdezgetik, hanem hogy érezd, hogy törődnek veletek. Rázd le őket azzal, hogy majd jön, amikor jönnie kell és biztosítsd őket, hogy az elsők között tudják meg, ha megszületne a picúr.
2009. júl. 19. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Most 9 éves az elso fiam.Annak idején 1 honap kulombséggel kaptam a szulési termínt.Ráhúztam még a 2. termínre is 11 napot,és akkor is indították a szulést.A vége felé már emberek kozé se szerettem menni,mert mindenki azt kérdezte,mikor megyek már szulni.A legrosszabb megjegyzés az volt,hogy olyan vagyok,mint az elefánt,12 honapig hordom a gyereket.Most a 33. hétben vagyok,és már kezdodik.Még egyben vagy?Pedig még sok idom van hátra.Ugynézki mindenhol ilyenek az emberek.Konnyu szulést.
2009. júl. 19. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:
30 hetes vagyok, sokak szerint nagy a hasam, és már én is kb 1 hete hallgatom, hogy "mikor mész szülni"??? Hát még nagyon nem kéne...!
2009. júl. 19. 19:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat, aranyosak vagytok. Ma is mar belefutottam harom olyan telefonba a delölett folyaman, hogy szinte "lecsesztek", plusz megkerdeztek, hogy mi van, ha elszamoltak a datumot, es emiatt csuszik ...

Mindenki okoskodik, es türelmetlen, es en mar egyaltalan nem tartom sem kedves erdeklödesnek, sem viccesnek, mert egyszerüen mar elegem van. Remelem ma mar megszülök!

Szep napokat, kedves ismerösöket nektek! :)

2009. júl. 20. 11:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én azt javaslom, ha ennyire zavarnak ezek a telefonok ne vedd fel őket. Vedd fel a családodnak, hogy ők ne aggódjanak érted, de másnak ne. Pihenésre és nyugalomra van szükséged, nem idegeskedésre. Ez sem neked, sem a babának nem jó. Ha megnyugszol és lelkileg is felkészülsz, szerintem sokkal hamarabb meglesz a babád is. Sok sikert és könnyű szülést. 36 hetes kismama
2009. júl. 20. 12:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mivel nekem két kiírt dátumom is van júl 28. (menszi szerint) aug 12.(uh szerint) nálunk már mindenki fogadásokat köt, hogy július vagy augusztus lesz belőle.
2009. júl. 20. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!