Normális hogy félidős terhesen még egy pecsét sincs a kiskönyvemben?
Figyelt kérdés
5 hetes terhesen voltam először orvosnál (magán) és azóta is rendszeresen járok, soha semmit nem írt még bele és nem is pecsételt, védőnőhöz is járok 4hetente, eddig 4 szer voltam, mind a négyszer írt bele, de pecsételni egyszer sem pecsételt, normális ez? Direkt nem pecsételnek? Fogok így kapni egyszeri anyasági támogatást? Vagy felejtsem is el?2012. aug. 5. 17:43
11/15 anonim válasza:
Én kéthetente járok a táppénzes papírért a terhesgondozóba, még két sor szabad a kiskönyvemben, utána betelik annyi pecsét van már benne.
Mindenképpen kérdezz rá, hogy működik ez.
27 hkm
12/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti! Nálunk nincs ilyen mint felétek, a védőnő is csak megvonta a vállát mikor megkérdeztem miért nem pecsétel a doki! Jövőhéten megyek a dokihoz, mindenképp rá fogok kérdezni, miért nem ír a kiskönyvembe semmit! Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 5. 22:14
13/15 anonim válasza:
Csajok, nem a pecsét a lényeg, egyébként a szülés után jön a szülészorvos, hoz egy cetlit, amin rajta van, hogy részt vettél a terhesgondozáson + rajta az orvos aláírása és bélyegző, azt kell majd elküldeni az igényléssel együtt. Szóval nem a pecsét és a támogatás a lényeg, hanem hogy a terhes-kiskönyvnek a kismamánál kell lennie, mert bármikor történhet vele valami, és az orvosok vagy mentősök abból tájékozódnak az előzményekről. Oda írja be a doki, hogy mikor miért jelentél meg, volt-e panaszod, ott jegyzik fel a vérnyomásodat, pulzusodat, hogy mit írt fel a doki, méhszáj-vizsgálatnál mi történt, érzed-e a baba mozgását, jó-e a szívhangja, szóval egy csomó-csomó dolgot, amit annak, aki foglalkozni fog veled, tudnia kell. Nem értem, hogy a kezelőorvos miért nem vezeti rendesen. Én mindkét terhességemnél sztk-ba jártam/járok, és becsülettel vezetik a dokik.
14/15 anonim válasza:
Ez igaz, csak a szülészorvos az a kis cetlit a kiskönyved alapján állítja ki! És ha abban nincs egy árva pecsét sem, akkor bukta....
Nekem már 20 hetesen volt 5 pecsétem, a magándokim is mindig pecsétel, az sztk-ban is.Már 32. hetesen betelt a kiskönyvem, pedig nem járok gyakrabban orvoshoz, mint kellene.
15/15 anonim válasza:
ha magándokihoz jársz,lesz pecséted előbb-utóbb nyugi,nekem sincs még egy sem,17 hetes vagyok,de az előzőnél is így volt,mondta a védőnő hogy szóljak neki,a doki meg telepecsételte...ha nem szólnál is így lenne,magándoki ő,nyugis..ezek ilyenek,de én is elégedett vagyok az enyémmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!