A kiskönyvemben csak 2 pecsét van a dokitól, pedig minden vizsgálatot megcsináltattam! Akkor most nem kapok anyaságit?
Figyelt kérdés
2 pecsét a dokitól, 2 a védönötöl. Hétfön töltöm a 38. hetem, már bármikor szülhetek. Legközelebb jövöhét kedden megyek hozzá UH-ra, de félek szólni neki, mert a múltkor is azért ráordított egy kismamára, mert be merészelt kopogni a rendelö ajtaján,(hozzáteszem teljes joggal, mert 10re volt idöpontja és még délután 1-kor is ott ült szegény). Sírva fakadnék ha velem is úgy beszélne, tehát nem merek szólni neki. Mit tegyek? Ezért lecsúszok az anyaságiról?2010. aug. 25. 13:42
1/7 anonim válasza:
Hívd fel a dokit és jelezd, hogy hiányzik pár pecsét és kész.
2/7 anonim válasza:
Jó bunkó a doki, mit ne mondjak! Mindenesetre gond nem lesz, a védőnő féle terhesgondozás is számít, és a végén úgyis a doki fogja az igazolást kiállítani az anyaságihoz. Kérdezd meg azt, hogy nem gond-e, hogy nem pecsétel minden alkalommal, mert az anyasági miatt ez számít, és ha le mer ordítani, akkor kérdezz rá, hogy ha nem kapsz anyaságit, akkor ő odaadja neked? Ne hagyd magad felbosszantani!
3/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem is mindig elfelejtettek bele bélyegezni és fel is háborodtam!
De, aztán közölték, hogy nem a kiskönyvel kell igazolni, hanem a szülész-nőgyógyász kiállít egy igazolást, ami igazolja a terhesség alatt kötelező vizsgálatokon való részvételt!
Ezt az igazolást fogják figyelembe venni és elkérni az egyszeri anyasági támogatásnál!
4/7 anonim válasza:
úgy van ahogy az utolsó írja, nem számít a kiskönyvben hány pecsét van. az számít, hogy a kórházból kiengedéskor legyen a kezedben egy igazolás, h megjelentél a terhesgondozáson. Egyébkénti lyet automatikusan kap mindenki. Legalábbis a Kútvölgyiben így volt.
5/7 anonim válasza:
Az enyém egy pecsétet sem nyomott a kiskönyvbe. Mikor megszületett a csajszi, adott egy igazolást, hogy 11 alkalommal jártam nála és ez alapján meg is kaptam a anyaságit!
Mindenképp kérdezz azért rá, de valószínű nálatok is így lesz!
6/7 anonim válasza:
Nekem is a dokim adta a papírt szülés után--még Ő hívta fel rá a figyelmemet, hogy el ne felejtsem....
7/7 A kérdező kommentje:
ja jól van, köszönöm szépen a válaszokat!! :) Ezt nem tudtam! Megnyugodtam, hogy nem lesz akkor baj ebböl.
2010. aug. 25. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!