Tegnap voltam 12 heti uh-n (11 hét 6 nap), ma pedig védőnőnél, és a védőnő jól rámijesztett, hogy a BDP-nek 29 mm-nek kellene lenni, nekem meg csak 19 mm. Lehetséges ez?
Hülyék ezek a védőnők!!! Ne hallgass rájuk már azt kell mondjam.
Itt vannak az adatok ezt nézd!
Engem is megijjesztett már nem egyszer. Én már nem is adok csak az Orvos szavára. Az emberre képesek ráhozni a frászt! hihetetlen. HOgy kaptak ezek papírt???!!!
TISZTELET a KIVÉTELNEK!!!
Szia!
Nekem is 19 mm volt a 12. hetin, es a holgy aki ultrahangozott azt mondta hogy ez teljesen jo. Utana talalkoztam a vedonommel, o is megerositette, szoval ne aggodj! Nem tudom mi van ezekkel a vedonokkel mostansag, feleslegesen ijeszgetik itt a kismamakat, holott parazunk mi eleget azt hiszem. :)
Boldog babavarast!
16 hetes kismami
Szia! Ne aggódj! Én is most voltam a 12. hetin, ahol a kisfiam bpd-je 22mm volt, de engem a gép a méretek alapján 13 hét 1 naposnak írt ki. Szerintetek, ennyi ídősen ha az FL: 7mm, az nem kicsi? Vagy csak nem jól mérte?Én meg most emiatt aggódok...De csak azért, hogy mindig legyen miért.
A legjobbakat!
Ja! A dokim azt mondta, hogy ne menjek védőnőhöz, mert az csak hülyeségeket mond, majd ha kész az afpm, akkor menjek csak. Hiszek a dokimnak, mert nekem már van két gyermekem!
én is most voltam 11+3 naposan. Az én babóm bpd-je 23,4 mm lett. Mondta is a doki, ez már inkább 12, mint 11. De nm mondta, hogy gond lenne. Ez babánként. mamánként változó, most előrébb vagyunkj, lehet, néhny hét múlva hátrébb leszünk.
De a 19 is teljesen jó, és ha kevesebb is, mint az átlag, majd behozza magát a pici. Ha az orvos nem mondta, hogy nem jó, szerintem nincs gond.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!