Az 5. héttől jelentkeznek a tünetek?
Az sem biztos, hogy jelentkezni fognak.
Mondjuk ez attól is függ, hogy mennyire figyelsz rájuk, mert ha nem számít az ember terhességre, akkor egy kis émelygés, mellfeszülés, szédülés felett simán elmegy a figyelem.
Gyakoribb az, hogy csak a 7. hét környékén jelentkeznek.
De én például már a 11. hétben vagyok és azon kívül, hogy vannak nagyon puffadós napjaim, igényelném a délutáni alvást és néha megszédülök semmit sem érzek. Ez a 2. terhességem és az elsővel is kb csak ennyi "tünetem" volt, még a pocakom is csak a 20. hét után kezdett növögetni. Szóval ha hanyag lennék és nem figyelném a mensimet, akkor én mindkét terhességnél csak azt vettem volna észre, hogy megmozdult a baba.
Remélem, hogy sikeres lesz ma a tesztelés, most már biztosan pozitív lesz, ha van baba!
Szia!Igen,már elég korán jelentkezhetnek.Az én esetemben is már a legelejétől voltak tünetek,annak ellenére,hogy két teszt is negatív lett.Úgy emlékszem,1-2 hét elteltével mutatott pozitívat,na akkor már nagyon pocsékul éreztem magam :) és ez eltartott a 15. hétig.
Remélem sikerül nálad is!
Első babámnál az össz tünet a mensi elmaradása és a 18. héttől a rugdosása volt.
Az elején (mikor még nem is tudtam hogy babás vagyok)hullott a hajam 2 hétig, majd picit többet pisiltem pár napig, és 1 hétig fájtak a melleim, de ezen kívül semmi nem volt.
Most 9 hetes vagyok, ennél a babánál kicsit fáradékony vagyok, soksor álmos vagyok, szédelgek és émelygek-nem hányingerem van, csak olyan nem jó valami.
Szóval nem törvényzserü minden tünet mindenkinél adott időben!
Addig örülj különben is, amíg nincsenek!-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!