Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az 5. héttől jelentkeznek a...

Az 5. héttől jelentkeznek a tünetek?

Figyelt kérdés
gondolok itt a hányinger,hányás,szédülés stb.csak azért mert mára nem várom de ma melleim érzékenységén kívül,még nem érzek semmit.ja meg néha ég a gyomrom reggelente de ez nem biztos,hogy a terhesség tünete.nálatok hogy volt?
2009. júl. 19. 07:13
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
ma megcsináltam negatívot mutatott de még nem jött meg...nem tudom mi van
2009. júl. 22. 07:40
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Első vok: nekem is negatív lett az első, a második egy óra múlva lett pozitív ( a kukába pillantva láttam meg) a harmadik 2 napra rá egy perc alatt csíkos lett! Lehet hogy csak később estél teherbe és még nem elég a hcg, de az is lehet hogy a mensid késik. Minden úgy lesz, ahogyan lennie kell! Ha nem most akkor a köv hónapban összejön, de én szívből kívánom hogy a köv tesz már csíkos legyen.
2009. júl. 22. 11:33
 13/22 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.még írni fogok jövő hétig hogy mi lett.neked pedig gratulálok.
2009. júl. 22. 15:05
 14/22 A kérdező kommentje:
utolsónak.szia megígértem hogy írok.még mindig nem jött meg.nincs tünetem csak a méhszájam fenn van .ennyi.ma veszek még 1 tesztet és tesztelek.megírom az eredményt.szoríts.
2009. júl. 27. 08:42
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Az sem biztos, hogy jelentkezni fognak.

Mondjuk ez attól is függ, hogy mennyire figyelsz rájuk, mert ha nem számít az ember terhességre, akkor egy kis émelygés, mellfeszülés, szédülés felett simán elmegy a figyelem.

Gyakoribb az, hogy csak a 7. hét környékén jelentkeznek.

De én például már a 11. hétben vagyok és azon kívül, hogy vannak nagyon puffadós napjaim, igényelném a délutáni alvást és néha megszédülök semmit sem érzek. Ez a 2. terhességem és az elsővel is kb csak ennyi "tünetem" volt, még a pocakom is csak a 20. hét után kezdett növögetni. Szóval ha hanyag lennék és nem figyelném a mensimet, akkor én mindkét terhességnél csak azt vettem volna észre, hogy megmozdult a baba.

Remélem, hogy sikeres lesz ma a tesztelés, most már biztosan pozitív lesz, ha van baba!

2009. júl. 27. 09:08
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Igen,már elég korán jelentkezhetnek.Az én esetemben is már a legelejétől voltak tünetek,annak ellenére,hogy két teszt is negatív lett.Úgy emlékszem,1-2 hét elteltével mutatott pozitívat,na akkor már nagyon pocsékul éreztem magam :) és ez eltartott a 15. hétig.

Remélem sikerül nálad is!

2009. júl. 27. 09:40
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 31. napra csináltam egyelég gagyi teszel és halványan pozitív lett, akkor 2 napig hányingerem is volt, elkezdtem szedni az elvevitet elmúlt a hányinger. Aztán a 7. héttől, múlthét óta iszonyat erős hányingerem van, a mellem nem feszül néha érzékeny a bimbóm. De ami már elég korán jelentkezett az a gyomorégés, még nem is tudtam, hogy terhes vagyok és minden este lefekvésok iszonyatos gyomorégésem volt, mindig azt hittem éhes vagyok.
2009. júl. 27. 10:41
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Első babámnál az össz tünet a mensi elmaradása és a 18. héttől a rugdosása volt.

Az elején (mikor még nem is tudtam hogy babás vagyok)hullott a hajam 2 hétig, majd picit többet pisiltem pár napig, és 1 hétig fájtak a melleim, de ezen kívül semmi nem volt.

Most 9 hetes vagyok, ennél a babánál kicsit fáradékony vagyok, soksor álmos vagyok, szédelgek és émelygek-nem hányingerem van, csak olyan nem jó valami.

Szóval nem törvényzserü minden tünet mindenkinél adott időben!

Addig örülj különben is, amíg nincsenek!-)

2009. júl. 27. 13:47
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én csak azt szeretném neked mondani, hogy az tényleg nagyon fontos, hogy ne görcsöljetek a babán. Eleinte én sem akartam elhinni. Mi is egy éve próbálkoztunk kb, és mindig nagyon görcsöltünk rajta. Kb 2-t hónapja jött egy sugallatom, hogy nem érdekel, lesz ahogy lesz, valamikor majdcsak összejön. A doki is azt mondta nekem, hogy a jelenlegi eredményeim szerint csak lombik bébi programmal lehetek babás, innentől kezdve feladtam, mert nem tudtuk volna jelenlegi állapot szerint fizetni,(ez volt két hónappal ezelőtt vagyis az elmúlt egy évben). Most jelenleg 8 hetes terhes vagyok. Úgyhogy igazából próbáld meg te is, tudom mondani könnyű, de nagyon sokat segít, ha nem görcsölsz rajta
2009. júl. 27. 16:50
 20/22 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a hasznos válaszokat és a jó kívánságokat.még nem jött meg,várok jövő hétig és ha akarjátok írok h mi lett
2009. júl. 28. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!