Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogy álltok a nevekkel? A...

Ti hogy álltok a nevekkel? A Kósa vezetéknévhez keresnék MAGYAR fiú neveket amik mostanában ritkák és szépen illenek a vezetéknévhez! Köszi a segítséget!

Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 23:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
az enyém Botond lesz, de nekem még tetszik a Csongor is.
2012. aug. 4. 11:13
 22/31 anonim ***** válasza:

"Mi is a bajod ezekkel a nevekkel?

Az en fiamat Eriknek hivjak es koszoni szepen de nem "szegeny" egy nagyon szep,egyszeru neve van amivel eddig meg mindig megalta a helyet mindenhol es nagy elonye minden orszagba (kulfoldon elunk) kitudjak mondani,letudjak irni es nem kerdeznek vissza otszor mi is a neve? "

Szerintem te is nagyon jól tudod, hogy itt nem az Erikre gondoltam, hanem a Nimródra Bulcsúra és a Benedekre. A gyerekek kreatívan gonoszak.

2012. aug. 4. 13:16
 23/31 anonim ***** válasza:
53%

gyerekek, nem tudom, én értem-e félre, h MAGYAR ffi neveket keres a kérdező??? a s.gghülye válaszokat leszámítva 1s 70%-ban nem magyar, max. keresztény, magyarosított neveket írtok. az Erik, v a Krisztián mióta magyar? vagy a Dániel, Simon...? (ez utóbbiak héber nevek, ha vki nem tudná).

szóval bocs, ha én értem félre, de szerintem a kérdésre kellene válaszolni.

2012. aug. 4. 13:20
 24/31 anonim ***** válasza:
63%

kedves utolsó!

Én írtam a Krisztiánt és a Simont.

Nem írtam oda,hogy ezeket magyar neveknek tartanám csak annyit "talán kevésbé divatos,gyakori nevek" és nekem tetszenek.

Írtam a kérdező kérésére magyar nevet is:Bendegúz.

Egyébként nem értem miért kell itt másokkal veszekednek,kritizálnod.

Válaszolj a kérdésre,ha szeretnél és légy szíves hagyjál másokat békén.

Én sem álltam mások véleményét kiértékelni.

2012. aug. 4. 14:01
 25/31 A kérdező kommentje:
Húúú hát nagyon köszi a válaszokat!Van benne egy pár név ami tetszik...Úgy látom lesz min gondolkozzunk :D.de továbbra is várom a válaszokat!
2012. aug. 5. 00:43
 26/31 anonim ***** válasza:
Kérdező melyik neveken gondolkodsz?
2012. aug. 5. 10:42
 27/31 anonim ***** válasza:
33%

"Egyébként nem értem miért kell itt másokkal veszekednek,kritizálnod.

Válaszolj a kérdésre,ha szeretnél és légy szíves hagyjál másokat békén.

Én sem álltam mások véleményét kiértékelni."

nem veszekszem, véleményt írok. akkor is, ha ez a vélemény egyes válaszolókat elmarasztal. mert szerintem önző dolog egy kérdésre válasz helyett azt írni, ami épp eszünkbe jut. én is írhattam volna ide 10 olyan nevet, ami a kérdéstől függetlenül tetszik nekem. nem, én elgondolkodtam, h tudok-e olyan magyar ffi nevet, ami jól hangzik a Kósához, és nem divatnév. ez az elgondolkodás hiányzott nálad és pár másik válaszolónál, és én nem hagytam szó nélkül, mert miért is hagytam volna, ha szerintem ez nem helyes hozzáállás?

2012. aug. 5. 12:46
 28/31 anonim ***** válasza:
64%

08-05 12:46!

Pont te mondod, hogy nem válaszolnak a kérdésre? Egy nevet sem írtál, csak játszod az okosat, ők legalább írtak neveket=válaszoltak a kérdésre :D Akkor most ki is a hülye? Ja persze, mi vagyunk, csak te vagy helikopter...

Egyébként, a "magyar fiúnév" nagyon sokféleképpen értelmezhető. Nincs konkrétan odaírva, hogy magyar eredetű, szimplán magyar. Ennyi erővel az Erik is magyar, ha esetleg valakinek nem akarna leesni (pl 08-05 12:46), ilyen alapon a Mike nem magyar. Ennyire egyszerű.

Szerintem jól hangzana a Kósa Milán, és a Kósa Gergő is. Nem ritkák, de nem is a leggyakoribbak. Jó babavárást!

4 hónapos picilány anyukája

2012. aug. 22. 01:13
 29/31 anonim ***** válasza:
33%

Lizett012: szerintem, amennyiben az Erik-et MAGYAR fiúnévnek tartod, te vagy a hülye :-)

én is írtam 3 nevet, még az 1. oldalon. magyar fiúneveket. vagyis válaszoltam a kérdésre.

nem az a baj, h szerinted jól hangzik a magyarosított fiúnév vagy nem, hanem az, h nem ezért lett direkt kiemelve az, h MAGYAR név legyen. ugyanígy járok én is, akárhányszor kérdezek itt vmit: 10 válaszolóól 5 nem a kérdésre válaszol, 4 tanácsol valami qrva okosat, és 1 talán megközelíti a kérdést.

utálom ezt a magatartást. ennyi.

2012. aug. 22. 13:36
 30/31 anonim ***** válasza:

Hát, én meg a "belekötök mindenbe, és inkább offolok 5x, mint hogy ha nem tetszik valami, akkor ne olvassam" - hozzáállást nem bírom :D

Olvasd már át mégegyszer az előző kommentemet pls, úgy tűnik, nem nagyon esett le a magyar szó kiemelésével kapcsolatos magyarázatom...

2012. aug. 23. 01:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!