Ti hogy álltok a nevekkel? A Kósa vezetéknévhez keresnék MAGYAR fiú neveket amik mostanában ritkák és szépen illenek a vezetéknévhez! Köszi a segítséget!
"Mi is a bajod ezekkel a nevekkel?
Az en fiamat Eriknek hivjak es koszoni szepen de nem "szegeny" egy nagyon szep,egyszeru neve van amivel eddig meg mindig megalta a helyet mindenhol es nagy elonye minden orszagba (kulfoldon elunk) kitudjak mondani,letudjak irni es nem kerdeznek vissza otszor mi is a neve? "
Szerintem te is nagyon jól tudod, hogy itt nem az Erikre gondoltam, hanem a Nimródra Bulcsúra és a Benedekre. A gyerekek kreatívan gonoszak.
gyerekek, nem tudom, én értem-e félre, h MAGYAR ffi neveket keres a kérdező??? a s.gghülye válaszokat leszámítva 1s 70%-ban nem magyar, max. keresztény, magyarosított neveket írtok. az Erik, v a Krisztián mióta magyar? vagy a Dániel, Simon...? (ez utóbbiak héber nevek, ha vki nem tudná).
szóval bocs, ha én értem félre, de szerintem a kérdésre kellene válaszolni.
kedves utolsó!
Én írtam a Krisztiánt és a Simont.
Nem írtam oda,hogy ezeket magyar neveknek tartanám csak annyit "talán kevésbé divatos,gyakori nevek" és nekem tetszenek.
Írtam a kérdező kérésére magyar nevet is:Bendegúz.
Egyébként nem értem miért kell itt másokkal veszekednek,kritizálnod.
Válaszolj a kérdésre,ha szeretnél és légy szíves hagyjál másokat békén.
Én sem álltam mások véleményét kiértékelni.
"Egyébként nem értem miért kell itt másokkal veszekednek,kritizálnod.
Válaszolj a kérdésre,ha szeretnél és légy szíves hagyjál másokat békén.
Én sem álltam mások véleményét kiértékelni."
nem veszekszem, véleményt írok. akkor is, ha ez a vélemény egyes válaszolókat elmarasztal. mert szerintem önző dolog egy kérdésre válasz helyett azt írni, ami épp eszünkbe jut. én is írhattam volna ide 10 olyan nevet, ami a kérdéstől függetlenül tetszik nekem. nem, én elgondolkodtam, h tudok-e olyan magyar ffi nevet, ami jól hangzik a Kósához, és nem divatnév. ez az elgondolkodás hiányzott nálad és pár másik válaszolónál, és én nem hagytam szó nélkül, mert miért is hagytam volna, ha szerintem ez nem helyes hozzáállás?
08-05 12:46!
Pont te mondod, hogy nem válaszolnak a kérdésre? Egy nevet sem írtál, csak játszod az okosat, ők legalább írtak neveket=válaszoltak a kérdésre :D Akkor most ki is a hülye? Ja persze, mi vagyunk, csak te vagy helikopter...
Egyébként, a "magyar fiúnév" nagyon sokféleképpen értelmezhető. Nincs konkrétan odaírva, hogy magyar eredetű, szimplán magyar. Ennyi erővel az Erik is magyar, ha esetleg valakinek nem akarna leesni (pl 08-05 12:46), ilyen alapon a Mike nem magyar. Ennyire egyszerű.
Szerintem jól hangzana a Kósa Milán, és a Kósa Gergő is. Nem ritkák, de nem is a leggyakoribbak. Jó babavárást!
4 hónapos picilány anyukája
Lizett012: szerintem, amennyiben az Erik-et MAGYAR fiúnévnek tartod, te vagy a hülye :-)
én is írtam 3 nevet, még az 1. oldalon. magyar fiúneveket. vagyis válaszoltam a kérdésre.
nem az a baj, h szerinted jól hangzik a magyarosított fiúnév vagy nem, hanem az, h nem ezért lett direkt kiemelve az, h MAGYAR név legyen. ugyanígy járok én is, akárhányszor kérdezek itt vmit: 10 válaszolóól 5 nem a kérdésre válaszol, 4 tanácsol valami qrva okosat, és 1 talán megközelíti a kérdést.
utálom ezt a magatartást. ennyi.
Hát, én meg a "belekötök mindenbe, és inkább offolok 5x, mint hogy ha nem tetszik valami, akkor ne olvassam" - hozzáállást nem bírom :D
Olvasd már át mégegyszer az előző kommentemet pls, úgy tűnik, nem nagyon esett le a magyar szó kiemelésével kapcsolatos magyarázatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!