Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogy álltok a nevekkel? A...

Ti hogy álltok a nevekkel? A Kósa vezetéknévhez keresnék MAGYAR fiú neveket amik mostanában ritkák és szépen illenek a vezetéknévhez! Köszi a segítséget!

Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 23:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%

"Nimród(így hívják a kisfiam)

Bulcsú,Bertalan,Erik,Olivér,Benedek,"

Szegény gyerek..

"Kedves 48%-os"! Mi is a bajod ezekkel a nevekkel?

Az en fiamat Eriknek hivjak es koszoni szepen de nem "szegeny" egy nagyon szep,egyszeru neve van amivel eddig meg mindig megalta a helyet mindenhol es nagy elonye minden orszagba (kulfoldon elunk) kitudjak mondani,letudjak irni es nem kerdeznek vissza otszor mi is a neve?

A tobbi nev amit leblamaltal is teljesen jo. Ugyhogy a tobbi anyuka neveben akiknek a gyereket igy hivjak kikerjuk magunknak a bunko velemenyedet. Raadasul nem is valaszoltal a kerdesre. Bar a %-od az inteligencia szintedet is tukrozi ugy latom.

Kerdezo!

Altalanosba volt egy osztalytarsam ,Ot Kosa Akosnak hivtak.

Masodik fiam szeptemberbe fog szuletni es David Zalan lesz a neve. A Zalan szep, illik is a Kosahoz csak sajnos eleg gyakori lett.

A Nimrod szep es tenyleg nem tul gyakori.

Esetleg: Csanad?Hunor?Andras?Szabolcs?

2012. aug. 4. 05:48
 12/31 anonim ***** válasza:

A mi picúrunk Márton lett volna, ha kukacot növeszt! Bár azt nem tudom mostanában mennyire divatos, mert nálunk ez nem volt szempont. Picilányunk a Zoé nevet kapja, azt hiszem mostanában az is eléggé felkapott! De a Kósa Márton (Marci) szerintem nem rossz!:-)

Üdv, 28 hkm

2012. aug. 4. 06:12
 13/31 anonim ***** válasza:
Bars, Botond, Zsombor, András, Karsa.
2012. aug. 4. 06:17
 14/31 anonim ***** válasza:

Regő, Lehel, Huba

Ősi magyar nevek.

2012. aug. 4. 07:29
 15/31 anonim ***** válasza:
Kósa Attila :)
2012. aug. 4. 08:07
 16/31 anonim ***** válasza:
Ismerek Kósa Bélát és Kósa Csabát, így nekem egyből ezek ugrottak be.
2012. aug. 4. 08:16
 17/31 anonim ***** válasza:
a Kosa tanarbara gondolsz kedves 15os? Amikor lattam a kerdest,rogton o jutott az eszembe! Az en kicsikemet Gabrielnek hivjak,ritka nev,es nagyon szep!!
2012. aug. 4. 08:54
 18/31 anonim ***** válasza:
Kósa Dani :) nekem egy huncut kisfiú ugrik be, csúzlival a farzsebében :)))
2012. aug. 4. 09:15
 19/31 anonim ***** válasza:
A Viktor is mostanában elég ritka lett
2012. aug. 4. 09:15
 20/31 anonim ***** válasza:

Én szeretem az azonos kezdőbetűs neveket,így a

Kósa Krisztián tetszene.

Ha nem gyakori divatnévből kéne választanom:

Dénes,Bendegúz,Simon,

A betűvel kezdődő nevet nem adnék mivel a vezetéknév erre végződik és így nem jó kimondani.

2012. aug. 4. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!