26 hetesen ha úgy érzem folyik a magzatvíz akkor valami oltári gáz van?!
csurom víz a bugyim, de nem tuti hogy a víz az..
mostanában sok folyásom is van..
a baba sokat rugdos, és kicsit mintha kicsit fájna a hasam
Hát ha folyik a magzatvíz akkor az szülés, de ne gondolj a legrosszabbra rögtön! Nekem azt mondták a kórházban amikor éjjel felkeltettem a nővérkét (befektetettek túlhordás miatt), hogy lehet folyik a magzatvizem, hogy feküdjek a hátamra tegyek magam alá egy zsepit és ha átázik az magzatvíz.
Elviekben van valami betét is ami elszíneződik, ha magzatvíz éri (nem láttam csak hallottam róla), de ha nagyon aggódsz akkor az a legjobb, ha bemész a kórházba. Tudod inkább 100X feleslegesen...
Szorítok, hogy csak folyás legyen (terhesen nekem is sokszor volt erős folyásom, semmi extra csak mintha bepisiltem volna...szóval ez sem szokatlan)
beraktam egy tisztaságit és várok mi lesz....
remélem nem a baba az eléggé nagy baj lenne
Vársz? Mire? Hogy 26 hetesen megszülj?
Már régen hívni kellett volna egy taxit és berohanni a kórházba vagy az orvosodhoz.
Inkább menj feleslegesen, mint hogy 26 hetesen beinduljon a szülés. Vagy nem értesz egyet?
egyetértek, de ne hurrogjatok le első baba nem vagyok tisztában a dolgokkal.
jön apa és indulunk a kórház 10 percre van
fáj a hasam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!