Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! A párom a pocimban...

Kismamák! A párom a pocimban lévő baba miatt nem kívánja a szexet. Az intimitás nagyon hiányzik, akárhogy is ölel. Nem teheti ez tönkre a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

31 hetes vagyok, nagyon várjuk már, hogy kint legyen, bár nem híztam sokat, csak nőiesedtem, nem kívánja a szexet. Azt mondja, hogy fura, hogy ott a baba.. Néha befordulok, úgy érzem nem szeret. Tudom, hormonok.. De a női léthez hozzá tartozik a női szerep.

Ez természetes? Már is van ezzel így?

2012. aug. 2. 20:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi se szexelünk,mert páromnak meg van valami baja és csak augusztus végére van időpontja a dokihoz,addig meg nem akar semmit,hogy nehogy a picinek baja legyen.Én is állandóan sírok,aggódok,hogy igazából nem is tetszem neki meg hasonlók és azért nem akarja.Sehogy nem tudom ezt kiverni a fejemből,mert a baja is kb egy időbe jött a terhességemmel,ezért attól kezdve meg állandóan stresszelek,hogy csak a gyerek miatt van velem vagy valami,pedig tudom,hogy ez nem igaz.
2012. aug. 3. 10:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves MayC!

Kitartás! :D Nem csak igényeket kell ám támasztani, hanem biztosítani afelől, hogy imádod. :) Meg kell cirógatni az önbizalmát, hogy érezze, hogy ő a legkiválóbb férfi a világon, és nélkülözhetetlen. Ha ez megvan, akkor lehet előhozakodni a "naaa, de egy kicsit nekem iiiiis" témával. :D

De nyugi! A férfiak imádják a terhes feleségüket, még ha külön nem is hangoztatják. Az aki másik nő után néz, az meg egy rakás sz.r, már elnézést és meg sem érdemli a figyelmünket, pláne a babát nem. De a ti párotok ezermillió száz százalék, hogy nem ez a típus. A következő babánál már máshogy fog hozzáállni! :D

2012. aug. 3. 13:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Sajnos ezek amiket írsz,ezek sem jönnek be. Már mindennel próbálkoztam,az önbizalmát pedig mindig legyezgettem,nem csak terhesen. Mindegy,már nincs sok hátra,remélem olyan hamar szülök,mint a kismami,akiért izgultunk sokan tegnap. De azért jó olvasni,hogy nem vagyunk egyedül ezzel a problémával. Kedves Kérdező,egy idős terhesek vagyunk,hamarosan kint lesz a babuka,és valóban,lehet,hogy utána nekünk nem fog menni,de én úgy gondolom,akkor már elviselhetőbb lesz a szexmentesség :) Legalábbis remélem :D
2012. aug. 3. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!