Nyomódhat a baba ha előrehajolok?
Tudván a víz összenyomhatatlanságát és hogy védi a magzatot, azért mégiscsak felmerül bennem a kérdés...
Ilyenkor rossz érzásem támad és nagyon kényelmetlen is, meg aztán amikor szimplán ülök , akkor sem jó, ha nincs kitámasztva a derekam. És mi van akkor ha oldalamra fekszem és ott nyomódik sokáig, és pont ott a baba?
Szia!
Nem tudom,jól értem-e a kérdésed.A baba nem nyomódik össze,legfeljebb,ha olyan testhelyzetet veszel fel,ahol kicsi marad neki a hely,akkor kényelmetlenül érezheti magát,megnyomódhat neked belül egy ér vagy egy idegszál és az neked lesz kellemetlen érzés!Egyébként a babák nagyon alkalmazkodóképesek!Ha oldalt fekszel,akkor egyáltalán nem nyomódik a baba,csakha lehajolsz vagy hasadra fekszel!De ha neki kényelmetlen lesz,akkor azt jelezni fogja!
További jó egészséget és kényelmes poziciókat!
Nekem a kislányom szokott jelezni egy jó nagy oldalbarúgással ha kényelmetlen neki, fura de ami nekem kényelmes az neki kényelmetlen, azt szereti ha a hátamon fekszem de a pocitól ez már nehézkes mert úgy nem igazán bírok feküdni ezért lassan a kis drágám megbarátkozott az oldaltfekvéssel,
Boldog babavárást,
37 hetes kismama:)
Szia!29hetes vagyok, a babám keresztben fekszik.Ez úgy néz ki, hogy a buksija a bal oldalon, a lábacskái ugye a jobbon.Én persze bal oldalon szeretnék aludni, néha próbálkozom is, de ő győz.Amint a kis fejecskéje nyomódni kezd, a kezeivel bököd, közben pedig a jobb oldalamat majd szét rúgja.:)
És muszáj elfordulnom, mert egyre fájdalmasabb rugások követik egymást.
De neki amúgy semmi baja nem lesz, ha kicsit kényelmetlen a helyzet, ettől ne félj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!