Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyomódhat a baba ha előrehajolok?

Nyomódhat a baba ha előrehajolok?

Figyelt kérdés

Tudván a víz összenyomhatatlanságát és hogy védi a magzatot, azért mégiscsak felmerül bennem a kérdés...

Ilyenkor rossz érzásem támad és nagyon kényelmetlen is, meg aztán amikor szimplán ülök , akkor sem jó, ha nincs kitámasztva a derekam. És mi van akkor ha oldalamra fekszem és ott nyomódik sokáig, és pont ott a baba?

2009. júl. 17. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom,jól értem-e a kérdésed.A baba nem nyomódik össze,legfeljebb,ha olyan testhelyzetet veszel fel,ahol kicsi marad neki a hely,akkor kényelmetlenül érezheti magát,megnyomódhat neked belül egy ér vagy egy idegszál és az neked lesz kellemetlen érzés!Egyébként a babák nagyon alkalmazkodóképesek!Ha oldalt fekszel,akkor egyáltalán nem nyomódik a baba,csakha lehajolsz vagy hasadra fekszel!De ha neki kényelmetlen lesz,akkor azt jelezni fogja!

További jó egészséget és kényelmes poziciókat!

2009. júl. 17. 21:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Tehát ha a babának kényelmetlen valami akkor jelez_ Hogyan_
2009. júl. 17. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kislányom szokott jelezni egy jó nagy oldalbarúgással ha kényelmetlen neki, fura de ami nekem kényelmes az neki kényelmetlen, azt szereti ha a hátamon fekszem de a pocitól ez már nehézkes mert úgy nem igazán bírok feküdni ezért lassan a kis drágám megbarátkozott az oldaltfekvéssel,

Boldog babavárást,

37 hetes kismama:)

2009. júl. 18. 07:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!29hetes vagyok, a babám keresztben fekszik.Ez úgy néz ki, hogy a buksija a bal oldalon, a lábacskái ugye a jobbon.Én persze bal oldalon szeretnék aludni, néha próbálkozom is, de ő győz.Amint a kis fejecskéje nyomódni kezd, a kezeivel bököd, közben pedig a jobb oldalamat majd szét rúgja.:)

És muszáj elfordulnom, mert egyre fájdalmasabb rugások követik egymást.

De neki amúgy semmi baja nem lesz, ha kicsit kényelmetlen a helyzet, ettől ne félj.

2009. júl. 18. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!