Mekkora az esélye annak, ha 19. hetes UH vizsgálaton fiút mond az orvos, akkor "az is marad"?
Nekem 17 hetesen mondtak fiut,azota haromszor is megerositettek. A kukac az kukac,nem tunik el csak ugy :) szerintem nyugodtan elhiheted,gratulalok a kiskrapekhoz!:)
32 hkm
Általában a kisfiúkat előbb meg tudják mondani biztosra mint a kislányt.Na persze az is számít,hogy mennyire mondta biztosra.
26hkm
A kolléganőmnek a 19. héten a genetikai uh-on fiút mondott a doki aztán lánya lett :) De neki nem nézte meg alaposan, az egész futószalagon ment és amikor rákérdezett akkor odavetette, hogy fiú talán.
Nekem nagyon alaposan megnézték anno mutatta is a doki, hogy ebből látom, hogy lány, utána minden uh lány volt és az is lett (mind a 2x9 Szóval, ha alaposan megnézték a nemét és utána mondták, hogy fiú akkor valszeg fiú, de ha takarásban volt vagy csak rápillantott akkor akár még változhat is.
18 hetesen fiú, 20 hetesen fiú, 26 hetes 4D-n egyértelmű zacsi és kukac :D
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!