Ti hogyan mossátok ki a babaruhákat? Géppel v. kézzel? Öblítőt használtok-e? Milyen mosószerrel? (én babás Tomit vettem) Kivasaljátok őket? Az új textileket - pelenka, kifogó stb. - is kimossátok? És kb. hányadik héten?
Bocsi a sok kérdésért, de első babámat várom. Vannak új és használt turis dolgok is, ezek között tesztek különbséget a mosásnál?
Köszönöm!!!
40 fokon, Ariel folyékony mosószerrel, öblítőnek ecet
mindent kimostam, az új lepedőt, takarót is
vasalni is mindent 32. héten kezdtem el, de még mindig van egy adag (időközben nem volt kedvem csinálni a nagy kánikulában)
az en kislanyom pont 2 eve szuletett juli 31-en:) csakhogy 35. heten...es semmim sem volt kimosva, kivasalva, nagyon ideges voltam benn a korhazban hogy most mi lesz...aztan anyosom segitett korul belul. de nem voltak kivasalva, o nem szokott vasalni:( es azt sem tudom hogy mivel, hany fokon mosott.most a masodik babamat varom es biztos hogy 30. het korul elkezdtek keszulodni! en az uj ruhainkat is kimosom, mindent vasalok, a babaruhak sem lesznek kivetelek. ecettel oblitek, ariel gelkapszulaval mosok, vagy mas folyekony mososzerrel. a turis ruhakrol most tettem fel kerdest, kivancsi vagyok ujszulottnek azokat hogyan kezelik masok, a kislanyomnak nem voltak turis ruhai csak kb 1 eves kora korul.
Udv,
11 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!