Volt egy vetélésem januárban, most ismét pozitiv lett a tesztem. Dokim Duphastont irt fel. Mik a tapasztalatok ezzel a gyógyszerrel kapcsolatban?
Szia!
Nekem tavaly nyáron volt Missed AB-m.Decemberre ismét + lett a teszt.Volt némi barna folyásom ami leginkább WC után jelent meg a papíron.(bocs a megfogalmazásért)Ilyenkor a barnázás normális főleg ha a terhességed elején vagy.A szervezeted arra emlékszik,hogy ilyenkor menstruálnod kellene.13 hetes koromig szedtem a gyógyszert és fokozatosan hagytam abba.A doki majd szól,hogy meddig kell szedned.Pihenj sokat és nem lesz semmi baj.
Gondtalan boldog babavárást kívánok!
36 hetes
Szia!
Nekem is kellett szednem Duphastont, mert pótolja a sárgatest hormont és "megakadályozza" a vetélést.Én 2x1-et szedtem a 13. hétig, mert akkor mentem a dokimhoz és mondta hogy mostmár nem kell.Nekem nem volt semmilyen folyásom, sőt ha mondhatom, nyugodtabb voltam, olyan biztonság érzetem volt.Szerintem a folyás miatt beszélj a dokival,még ha telefonon is,de ha megnyugtat csak neked lesz jobb.Addig is pihenj amennyit csak tudsz!!!!
Sok sikert és boldog babavárást kívánok Neked!!
26+4 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!