Az nagy gáz, ha megkérem a családom ( anyukám, nővérem), hogy segítsenek a nagytakaritásba, mert veszélyeztett voltam, sokat voltam kórházba is én nem tudtam emiatt nagytakarítani ( ablakok tisztítás meg ilyenek)és most vagyok szülés előtt 4 héttel?
Szerintem ez abszolút természetes! Vigyázz magadra, te semmiképp ne pucolj ablakot, ne nyújtózz!!!
És a családod is biztosan szívesen segít.
Én is mostanában tervezem a nagytakarítást,mert 3hét múlva festünk.A hugomat megkérdeztem hogy segít-e, (persze hogy segít), az anyósom magától ajánlotta fel, az anyut meg befogom:D..
Sztem tuti neked is segíteni fognak!:)
Szerintem a természetes az lenne, hogy kérni sem kéne...
Nekem senkit nem kellett kérnem, anyum, anyósom, férjem mamája magától jött , és segített. Most is párom csinál meg, amit tud, és elcsodálkozik, hogy hogy bírtam eddig...
Kitakarítja a fürdőt, elmosogat, porszívózi, boltba megy...
Nem mindegy, ha veszélyeztetett vagy, ne nagyon ugrálj, hajolj, és ne mássz székre..
Nyugodtan kérj segítséget.
szerintem nyugodtan kérdd meg őket!nekem anyu egyik nap mondta, ha kell segíteni szóljak.a hétvégére tervezem az ablak pucolást, de azt hiszem befogom a párom :D
28hetes kismama,boldog babavárást
Szia! Én is az voltam, bár már most szabad mozognom, sétálnom, de azért erőlködni nem. Nálunk is hétvégén lesz nagytakarítás, és anyukám csinálja a zömét! ha jó viszonyban vagytok, ez természetes, ha kérni kell, kérd, mert az egészségetekről van szó, és az a legfontosabb. Te semmiképp ne emelgess, cipelj, nyújtózkodj! Ez egy ilyen időszak, legfeljebb majd később Te is felajánlod a segítséged! :-)))
Jó egészséget!
36 hetes kismama
Szerintem is kérd meg a családod, hogy segítsen.
Nekem nem nagyon van aki eljöjjön megcsinálni, 4 nap múlva szülök elvileg és az ablakok koszosak...(hiába pucoltam meg 2 hónapja se), így holnapra tervezem a megpucolásukat.
Hidd el, úgy kívánom mint púpot a hátamra.
Ha van aki segítsen nehogy Te csináld, főleg ne ilyen állapotban. Ha meg nincs, hát hagyd, majd után megcsinálod (valamikor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!