Mitől lehet, hogy csak a hasam felső része keményedik be, alul meg puha?
Szia!
Nekem ugyanígy van, volt. A védőnő azt mondta, ha felül kemény, feszes, a baba keresi a helyét. Ez megnyugtatott. Igaz nekem néha egy kicsit kellemetlen, de ezek szerint nincs nagyobb baj. Most már kicsit lejjebb helyezkedik el a pici, és így nekem is könyebb, én holnap töltöm a 37. hetet. Kérdezd meg meddig kell szedned a magnéziumot, mert nekem a doki 35 hetesen állította le.
Szép heteket a célegyenesben!
Szerintem is csak a baba popsiját érzed. Nekem is nyomogatja magát, hol jobb, hol bal oldalon, hol érzem, hogy átmászik egyikről a másikra, néha egész az oldalamon jön ki. De alul puha vagyok. Szeritnem ez nem keményedés, mert akkor az egész méh megkeményedik, simán a baba popsiját érzed.
Én meg szoktam simizni és megbeszélem vele, hogy kicsit menjen beljebb, néha bejön:-)
És sokat feküdj az oldaladon, a babának akkor van a legtöbb helye, és az ülés a legrosszabb neki, mert nyomja a bordád.
A magnéziumot tényleg kérdezd meg, mert nekem is azt mondták, a 36-38. héten abba kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!