Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt hallottam hogy a pici...

Azt hallottam hogy a pici gyerekek megérzik ha valaki áldott állapotban van. Ez mennyire lehet igaz?

Figyelt kérdés

van a családban egy 1 éves kicsi fiú, amíg nem vártam a saját csöppségem, nem igazán foglalkozott velem, vagyok, vagyok, oké. :)

amióta viszont babás vagyok rendesen keresi a társaságomat.

volt egyszer olyan is hogy virslit ettünk, neki is az volt a vacsija, anyukájától nem fogadta el, tőlem viszont követelte és jóízűen befalta, anyukája meg hiába próbálkozott tőle nem kellett neki.

megérezhetik tényleg?

10 hkm

2012. júl. 27. 13:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt barátomnak született kistestvére, és amikor három éves volt, oviba került. Ott az óvónéni terhes lett, de nem mondta senkinek. Addig addig kérdezgette, hogy mi van a hasában, míg a nő el nem árulta neki, hogy kisbaba. Erre a kisfiú megkérdezte, hogy miért kellett lenyelni? :D

Anyósomék németjuhásza egy igazán lökött jószág, állandóan ugra-bugrál, próábl játszani az emberekkel, mi nagy játszópajtások voltunk mindig is. Amióta babás vagyok a kutya odajön, megnyalja a kezem és ül mellettem, amíg simogatom. Egyetlen egyszer volt, hogy a séta miatti örömében véltelnül belemancsolt a hasamba, akkor leszidtam, szegény úgy elszégyelte magát, hogy lekushadt a padlra és meg se mert moccanni. Azóta nem ugrott fel rám, csak ül mellettem és élvezi, ahogy simogatom.

Találkoztunk egy barát házaspár 1 éves kislányával, a kiscsaj folyamatosan vigyorgott rám. Nézte a párom, nagy szemekkel, aztán rámnézett és elvigyorodott. Volt velünk még egy emberke, arra rá se nézett, mindig csak engem nézett, vagy a párom, de csak rám mosolygott.

Ezek alapján bátran kijelenthetem, a kisgyerekek és az állatok is megérzik, hogy baba van a pocakban!

2012. júl. 27. 18:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé földhöz ragadt vagyok, mégis a saját tapasztalatom mondatja velem, hogy bizony ez igaz lehet.

Direkt nem akartunk szólni még a legelején a babáról, de a fiam egyre többször mondta, hogy lesz kistestvére, szeretne kistestvért, pedig addig soha. Egyfolytában babáról beszélt, pedig nem mondtuk neki és nem is hallhatta tőlünk.

Azóta elhiszem, hogy megérzik. :)

2012. júl. 28. 19:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezek nagyon komoly sztorik,ezért muszály volt ide írnom. Ez természetfeletti...elképesztő...:)
2012. dec. 4. 18:26
 14/15 anonim válasza:
Tegnap este eggyutt zuhanyoztam a harom eves kislanyommal, kivancsisagbol megkerdeztem tole hogy kisöcsi vagy kishugi van a pocakomban... Erre ram nez es ilyet szól kisöcsi. Mondtam neki ha beigazolodik akkor kap egy nagy tabla csokit... Majd jövő het szerdan kiderűl :) mar kivancsian varom :)
2016. szept. 30. 17:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Még csak a 6. hét közepén járhattam, épp hogy megállapították a terhességet, amikor vendégségbe mentünk a sógornőmékhez, mert 1 éves lett a kislányuk.

Rengeteg játékot kapott, azt sem tudta angyalom, hogy melyiket szorongassa örömében :) Én csak ültem a kanapén és néztem őt, hogy mennyire boldog :) Aztán egyszer csak rám nézett, minden játékot ledobott a kezéből, odajött hozzám, felmászott a kanapéra és nagy nyálas ,,puszikat" nyomott az arcomra (de vagy 10-et), miközben vigyorgott és befészkelte magát az ölembe... Sógornőm azt mondta, hogy ilyet még senkinek nem csinált.

100%-ban biztosak voltunk benne, hogy megérezte a babát a pocakomban :)

2019. okt. 30. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!