Azt hallottam hogy a pici gyerekek megérzik ha valaki áldott állapotban van. Ez mennyire lehet igaz?
van a családban egy 1 éves kicsi fiú, amíg nem vártam a saját csöppségem, nem igazán foglalkozott velem, vagyok, vagyok, oké. :)
amióta viszont babás vagyok rendesen keresi a társaságomat.
volt egyszer olyan is hogy virslit ettünk, neki is az volt a vacsija, anyukájától nem fogadta el, tőlem viszont követelte és jóízűen befalta, anyukája meg hiába próbálkozott tőle nem kellett neki.
megérezhetik tényleg?
10 hkm
Volt barátomnak született kistestvére, és amikor három éves volt, oviba került. Ott az óvónéni terhes lett, de nem mondta senkinek. Addig addig kérdezgette, hogy mi van a hasában, míg a nő el nem árulta neki, hogy kisbaba. Erre a kisfiú megkérdezte, hogy miért kellett lenyelni? :D
Anyósomék németjuhásza egy igazán lökött jószág, állandóan ugra-bugrál, próábl játszani az emberekkel, mi nagy játszópajtások voltunk mindig is. Amióta babás vagyok a kutya odajön, megnyalja a kezem és ül mellettem, amíg simogatom. Egyetlen egyszer volt, hogy a séta miatti örömében véltelnül belemancsolt a hasamba, akkor leszidtam, szegény úgy elszégyelte magát, hogy lekushadt a padlra és meg se mert moccanni. Azóta nem ugrott fel rám, csak ül mellettem és élvezi, ahogy simogatom.
Találkoztunk egy barát házaspár 1 éves kislányával, a kiscsaj folyamatosan vigyorgott rám. Nézte a párom, nagy szemekkel, aztán rámnézett és elvigyorodott. Volt velünk még egy emberke, arra rá se nézett, mindig csak engem nézett, vagy a párom, de csak rám mosolygott.
Ezek alapján bátran kijelenthetem, a kisgyerekek és az állatok is megérzik, hogy baba van a pocakban!
Eléggé földhöz ragadt vagyok, mégis a saját tapasztalatom mondatja velem, hogy bizony ez igaz lehet.
Direkt nem akartunk szólni még a legelején a babáról, de a fiam egyre többször mondta, hogy lesz kistestvére, szeretne kistestvért, pedig addig soha. Egyfolytában babáról beszélt, pedig nem mondtuk neki és nem is hallhatta tőlünk.
Azóta elhiszem, hogy megérzik. :)
Még csak a 6. hét közepén járhattam, épp hogy megállapították a terhességet, amikor vendégségbe mentünk a sógornőmékhez, mert 1 éves lett a kislányuk.
Rengeteg játékot kapott, azt sem tudta angyalom, hogy melyiket szorongassa örömében :) Én csak ültem a kanapén és néztem őt, hogy mennyire boldog :) Aztán egyszer csak rám nézett, minden játékot ledobott a kezéből, odajött hozzám, felmászott a kanapéra és nagy nyálas ,,puszikat" nyomott az arcomra (de vagy 10-et), miközben vigyorgott és befészkelte magát az ölembe... Sógornőm azt mondta, hogy ilyet még senkinek nem csinált.
100%-ban biztosak voltunk benne, hogy megérezte a babát a pocakomban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!