Hogyha naponta megeszek 0,5 L 0,1%-os natúr yoghurtot gyümival az nasinak számít, vagy pedig egészségesnek, és nem fogok hízni?
A joghurttól és a gyümitől biztos nem fogsz hízni!!! EGyedül a banánt ne vidd túlzásba, fúj is , fog is , és sok a cukor benne, de kell az abban lévő vitamin is.
Szóval ha ez neked nasi, akkor boldog lehetsz:-)
EGyél csak nyugodtan!
(van iylen elképzelés, hogy terhesen nem szabad napi fél liter tejnél többet inni, erre gondolj azért, vagy járj utána, hogy valóban így van-e. Azt hiszem,a babában okozhat tejérzékenységet.)
A csoki meg az édességes számítanak nasinak....
vagy te a joghurtot annak gondoltad??
Csajok vettem egy fagylaltkészítő gépet, mert fagyi függő avgyok és tud yoghurtból meg gyümöből meg édeskéből fagyit csinálni!!!
Ezért érdekel, hogyha így is megeszek majd napi max fél L-rel akkor az sok-e.
De örömmel nyugtázom, hogy nem.
Én úgy tudom, csak a sima tejből nem lehet mértéktelenül inni. A feldolgozott tejtermékek, mint pl. a yoghurt, nem probléma. A tejérzékeny emberek is leginkább a sima tejtől lesznek rosszul, a yoghurtot, sajtot, ilyesmit jól bírják. Én próbálok nem inni 1/2 liter tejnél többet naponta, de eszem mellette yoghurtot, túró rudit, vajat stb-t. Ismerek olyat aki tejérzékeny, és nem kívánom senkinek. Mintha cukorbeteg lenne, olyan szomoró tud lenni a diétája miatt.
Amúgy a yoghurtot igyad nyugodtan, ne ezen fogyókúrázz, mert egyrészt se nem zsír, se nem szénhidrát, a fehérje meg a babának kell a fejlődéshez (csakúgy, mint a kálcium), attól lesz erős és egészséges.
Szia!
Azért azzal vigyázz, h a 0,1% a zsírtartalomra vonatkozik, és hozzáadott cukrot bőven tartalmaznak az ilyen készítmények.Ha megnézed a dobozon a szénhidrát tartalmat, és h ebből mennyi a cukor, akkor látni fogod, érdemes különben összehasonlítani, én szoktam ilyesmivel foglalkozni.
Ha ennyi az összes "bűnöd" :o) kizárt, h ettől elhíznál.
Jön a gyümölcsszezon, ha igazán jót, egészségeset, adalékanyag menteset szeretnél ennyi, mindenképp próbáld ki a natúr joghurtot összeturmixolva friss gyümölccsel, kis mézzel, édeskével, isteni(eper, málna,szeder, banán, sárgabarack,mangó) Fagyasztott szamócával pl.olyan, mint a fagyi, csak hamarabb olvad-mikor fogyóztam, én ezzel nasiztam.
Sokan mondják, h nem egészséges az édesítőszer, én sem szoktam túlzásba vinni,de nem hiszem, h ártalmasabb lenne, mint az egyéb adalékanyagok, színezők, amit a gyári termékekehez hozzáadnak, legyen az akár joghurt v.jégkrém, v.bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!