Az is jóslófájásnak minősül, amikor menstuáció szerűen fáj a hasam alja, de nem időközönként, hanem kb fél- egy órán keresztül FOLYAMATOSAN? Vagy ez mi?
Figyelt kérdés
32 hetes vagyok és ma reggel azt éreztem, hogy olyan mensi szerűen fáj a hasam alja (szeméremcsontom feletti terület+két oldalt alul), de folyamatosan fájt. Tehát nem x percenként. Kb fél- egy órát tartott. Vettem be kettő magnecitritet és ettől elmúlt. De még most sem az igazi, olyan tompán fájdogál. De nem vészes. És most a derekam is elkezdett fájni.2012. júl. 27. 09:53
1/1 anonim válasza:
Szerintem igen. Ha nem rendszereződnek a fájások, akkor azok csak jóslók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!