Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akkor ezt most hogy kell...

Akkor ezt most hogy kell számolni szerintetek?

Figyelt kérdés

Az utolsó mensim szerint jövőhét szerdán, vagyis augusztus 1-én leszek 40 hetes, az összes ultrahang szerint pedig pénteken, vagyis 3-án, hivatalosan az is a kiírt időpontom. Ha szerdáig nem születik meg a babám, akkor az már túlhordásnak számít vagy pedig akkor a pénteket kell mindenképpen nézni?

A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a 40. hét után még híznak a babák? A válaszokat előre is köszönöm.

2012. júl. 26. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
kérdésed második felére válaszolnék.Már nem híznak a babák ilyenkor(védőnőm mondta).Azt mondta ne izguljak,ha nagy baba lesz akkor már a 40.hét előtt is az volt és nem a túlhordás miatt hízott meg :D
2012. júl. 26. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés: nálam is eltért a két időpont, de a fiam megoldotta, hogy az UH által számolt nap előtt 1 nappal jött ki :)

Az UH-n a baba fejlettségét nézik, a méreteit. Ilyenkor írják a leletre, hogy x hetesnek felel meg.

Szerdáig még van idő, de lehet, hogy a doki a péntekit nézi.

Úgy tudom, hogy a babák már nem híznak, vagy csak keveset.

2012. júl. 26. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Túlhordásnál már inkább csökkenni szokott a súlyuk, ha a lepény elmeszesedett. Az első felére nem tudok válaszolni, mert nekem egybeesett a két időpont. Viszont a fiam 41+4 napon született meg.
2012. júl. 26. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!