Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, aki érzéstelení...

Van itt olyan, aki érzéstelenítő nélkül szült?

Figyelt kérdés

Én így szeretnék,mert úgy hallottam,hogy így sokkal hamarabb meg lesz a baba,az epidural csak lelassítja az egész folyamatot. Persze lehet,hogyha majd jönnek a fájások egyből másképp fogom gondolni,de addig is tapasztalatokra,élményekre lennék kíváncsi.

köszönöm,ha megosztjátok velem!

2012. júl. 26. 10:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

3 baba, mindhárom érzéstelenítő, fájd.csill. nélkül.

Első: otthon vajúdtam úgy 4-5 órát, mikorra bementünk a kórházba, már semmi értelme nem lett volna semmilyen fájdalomcsillapítónak (de őszintén nem is nagyon akartak adni) 2 óra múlva megszületett a kisfiam 3300 grammal.

2. baba 3 óra vajúdás összesen, 4400 grammos bébi.

3.baba 5 óra vajúdással kitolással együtt 4200 grammos baba.

Nem kaptam oxit se szerencsére mert nem kellett.

2012. júl. 26. 11:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Én nagyon féltem a szüléstől. Bármit megadtam volna azért, ha betoltak volna a műtőbe és kiszedték volna a gyereket. Aztán eljött az idő, brutális fájások, 18 és fél óra vajúdás... 18 óra elteltével oxit kaptam, mert folyamatos 5-7 perces fájások voltak, és nem sűrűsödtek. Az oxi bekötése után fél órával meg lett a kicsikém. Eszembe sem jutott érzéstelenítőt kérni, akármennyire is féltem a szüléstől. És nem bántam meg, semmi pénzért nem kérnék érzéstelenítőt a későbbiekben sem.
2012. júl. 26. 13:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Kettőt szültem, mindkettőt érzéstelenítő és fájdalomcsill. nélkül. Egyiknél se kértem és kaptam semmit. Túl lehet élni, de ez persze sok mindentől függ. Van akinek szüksége lehet rá.. Most is kismama vagyok 10-e körül szülök,ha végig viszem. Szeretnék most is natúron szülni.
2012. júl. 26. 14:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát igen, minden szülés más.

Nekem eszemben sem volt kérni, jó erős alkatom van, kemény csaj vagyok :-)

Na soha többet így simán nem szülnék, nem is értem, hogy ülök itt és írok még mindig, hiszen bele kellett volna halnom, annyira fájt, mintha az összes csontom eltörték volna percenként újra meg újra. Ordítottam a fájdalomcsillapítóért, de akkor már késő volt.

Igaz kaptam oxitocint (nem tudom, miért), és kb 2 óra volt az egész, ami nagyon jó, de soha-soha nem kockáztatnám meg, hogy hátha nekem szerencsém lesz, és biztos túl lehet élni...

2012. júl. 26. 23:01
 15/16 A kérdező kommentje:
Végül anélkül szültem és 6 óra alatt meglett a kisfiam! Nem is volt olyan vészes, az oxi ellenére sem :) persze akkor én is bármit megtettem volna,hogy toljanak műtőbe (egyébként majdnem császár lett) minden jót Nektek!
2013. febr. 16. 21:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Gratula!!

Látod, megy ez! ;o)

Sok boldogságot!

2013. febr. 16. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!