Van itt olyan, aki érzéstelenítő nélkül szült?
Én így szeretnék,mert úgy hallottam,hogy így sokkal hamarabb meg lesz a baba,az epidural csak lelassítja az egész folyamatot. Persze lehet,hogyha majd jönnek a fájások egyből másképp fogom gondolni,de addig is tapasztalatokra,élményekre lennék kíváncsi.
köszönöm,ha megosztjátok velem!
3 baba, mindhárom érzéstelenítő, fájd.csill. nélkül.
Első: otthon vajúdtam úgy 4-5 órát, mikorra bementünk a kórházba, már semmi értelme nem lett volna semmilyen fájdalomcsillapítónak (de őszintén nem is nagyon akartak adni) 2 óra múlva megszületett a kisfiam 3300 grammal.
2. baba 3 óra vajúdás összesen, 4400 grammos bébi.
3.baba 5 óra vajúdással kitolással együtt 4200 grammos baba.
Nem kaptam oxit se szerencsére mert nem kellett.
Hát igen, minden szülés más.
Nekem eszemben sem volt kérni, jó erős alkatom van, kemény csaj vagyok :-)
Na soha többet így simán nem szülnék, nem is értem, hogy ülök itt és írok még mindig, hiszen bele kellett volna halnom, annyira fájt, mintha az összes csontom eltörték volna percenként újra meg újra. Ordítottam a fájdalomcsillapítóért, de akkor már késő volt.
Igaz kaptam oxitocint (nem tudom, miért), és kb 2 óra volt az egész, ami nagyon jó, de soha-soha nem kockáztatnám meg, hogy hátha nekem szerencsém lesz, és biztos túl lehet élni...
Gratula!!
Látod, megy ez! ;o)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!