Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elég kényes kérdés, elolvasnátok?

Elég kényes kérdés, elolvasnátok?

Figyelt kérdés

Na és hosszú!

5 hetes kismama vagyok.

Volt egy fiúnk,kit sajnos elveszítettünk :(

Párom nem akart még babát,igy védekeztünk(megszakítás).

Én egyébként is szerettem volna.A fiúnknak idén tavaszra terveztük a tesót.Rendszeresen járok pszichiáterhez,hogy segítsen a feldolgozásban.Végül,mondta,hogy be kellene feküdjek a pszichiátriára,hogy kipihenjem magam és hogy kiszakítsanak a környezetből.Igy is tettem.2 hétre bevonultam.Hozzáteszem párom nem jár,úgy gondolja felesleges.Hónapok óta kérjük h menjen ő is,de max 2x volt.A kórházban derült ki,hogy babát várok,mert késett a menzeszem.Mikor az orvos mondta,alig hittem el,hisz "védekeztünk".Persze nagyon nagyon örülök neki,és tudta jól a picike,hogy mikor kell jönnie.

Mindenki örül a családban,hogy végre a sok negatív dolog mellett egy pozitiv is.Kivéve páromat.Ő abszolút nem örül neki,sőt el akarta vetetni(vagy még lehet akarja is).Engem okol,hogy átvertem és,hogy én nem védekeztem semmivel.(Hozzáteszem fogamzásgátlót nem szedhetek,gumira allergiás vagyok)Nagyon ellenséges mióta kiderült,hogy babát várok.Nagyon ellenzi,nem kérdez róla semmit ha megyek uh-ra,tulajdonképpen elmegy mellette.Ha rosszul vagyok vagy vannak terhességi tüneteim,sem érdeklik,sőt megmagyarázza,hogy nem attól van.Teljesen elhidegült tőlem,már egy puszit sem ad.Ennek már 3 hete.Mit tegyek?

Egyszerűen nem hagy örülni a babának!Pedig,nekem sok sok erőt ad.

2012. júl. 25. 09:24
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Igen én is és a család többi tagja is úgy véli,hogy párom úgy érzi ezzel megcsalja a fiúnkat.Én is sokáig éreztem igy,de nekem sokat segített,hogy kibeszélhettem a bánatomat a pszichiáternek a barátnőimnek a családomnak.Mindenkinek a tanácsából meghallgattam valamit és ez sokat segített.Persze a fájdalmon nem enyhit,de igy hogy itt a pici a pocakomban,úgy érzem újra van értelme élnem és küzdenem.

Hiszem,hogy a mi kis angyalkánk küldte őt odafentről,mert ennyire véletlenek nincsenek.

2012. júl. 25. 09:56
 12/32 anonim ***** válasza:
28%
Hááá' persze, jellemző ez Rátok. Leírom a véleményem ami nem mézes-mázos, és nem nyalom senki lelkét, erre lepontoztok. Tudjátok mit? :D Egészségetekre!
2012. júl. 25. 09:58
 13/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy párom kiszámolta e már,de azt már nem is merem neki emliteni,hogy abban a hónapban fog születni a tesó,amikor a fiúnkat elveszítettük.Kb 1 hét különbséggel.
2012. júl. 25. 09:58
 14/32 A kérdező kommentje:
Engem légyszi ne támadj,mert én nem pontoztalak le és úgy érzem nem is érdemlem meg.
2012. júl. 25. 09:59
 15/32 anonim ***** válasza:

Ennek áldásnak kellene lennie a férjed szemében , nem átoknak.....:S

Egy jelnek, hogy lehet hinni abban, h van boldogság...

Én mindig azt mondom, a legnagyobb veszteség egy gyermek halála, azon túl nagyobb fájdalom nem lehet, félig bele is döglenék, ha az enyémeimnek baja lenne....DE egy új kis remény, egy ÉLET....az sok erőt tud adni!!

Lehet h aférjed még nincs túl a gyász-folyamaton, de valahogy fel kellene rázni, hogy sajnos ami volt volt, de most a reményetekre kellene koncentrálni!!!

2012. júl. 25. 10:03
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 13-as,te a válaszodból ítélve nem tudod,a teljes történetet!A válaszod ezért pontozták le valószínűleg.Tiszta szívből kívánom,hogy a te lelkedet soha ne kelljen "nyalogatni"ápolni!
2012. júl. 25. 10:04
 17/32 anonim ***** válasza:
82%
Kedves második, a véleményed azért lett lepontozva (ne haragudj, de általam is), mert rettentő érzéketlen, és nincsen tekintettel arra, hogy ez a férfi minden bizonnyal nem egy szörnyeteg, hanem egy gyászoló apuka, akiben még közel sincsen lezárva a múlt. Én nagyon ritkán pontozok, de annyira empátia-mentes, és olyan hideg, rideg, és érzéketlen válasz volt, hogy lendületből nyomtam piros kezet. Ne haragudj érte, úgy gondolom, hogy nincs igazad.
2012. júl. 25. 10:06
 18/32 anonim ***** válasza:
82%
Ha ezotérikus oldalról közelítjük meg, egyébként könnyen lehet, h ezt a kis picit a nagyobb testvér "küldte", hogy valahogy túl tudjatok lendülni a veszteségen. Őt sosem lehet elfeledni vagy pótolni, de ugyanolyan szeretettel lehet a testvérkéjében "gyönyörködni"....
2012. júl. 25. 10:07
 19/32 anonim ***** válasza:
kb 4(!!!)hónapja vesztették el a kisfiúkat.Ezért érdemes a saját kapcsolatukat is rendbe hozni,vigyázni egymásra!
2012. júl. 25. 10:10
 20/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm!Kedvesek vagytok,hogy igy mellettem álltok!Nagyon jól esik még igy ismeretlenül is.

Igen,a párom nem egy szörnyeteg.Nagyon jó apa volt.Imádta a fiát.Mikor még itt volt köztünk,nem volt probléma a tesó kérdés.Legalábbis nem igy állt hozzá.

2012. júl. 25. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!