Elég kényes kérdés, elolvasnátok?
Na és hosszú!
5 hetes kismama vagyok.
Volt egy fiúnk,kit sajnos elveszítettünk :(
Párom nem akart még babát,igy védekeztünk(megszakítás).
Én egyébként is szerettem volna.A fiúnknak idén tavaszra terveztük a tesót.Rendszeresen járok pszichiáterhez,hogy segítsen a feldolgozásban.Végül,mondta,hogy be kellene feküdjek a pszichiátriára,hogy kipihenjem magam és hogy kiszakítsanak a környezetből.Igy is tettem.2 hétre bevonultam.Hozzáteszem párom nem jár,úgy gondolja felesleges.Hónapok óta kérjük h menjen ő is,de max 2x volt.A kórházban derült ki,hogy babát várok,mert késett a menzeszem.Mikor az orvos mondta,alig hittem el,hisz "védekeztünk".Persze nagyon nagyon örülök neki,és tudta jól a picike,hogy mikor kell jönnie.
Mindenki örül a családban,hogy végre a sok negatív dolog mellett egy pozitiv is.Kivéve páromat.Ő abszolút nem örül neki,sőt el akarta vetetni(vagy még lehet akarja is).Engem okol,hogy átvertem és,hogy én nem védekeztem semmivel.(Hozzáteszem fogamzásgátlót nem szedhetek,gumira allergiás vagyok)Nagyon ellenséges mióta kiderült,hogy babát várok.Nagyon ellenzi,nem kérdez róla semmit ha megyek uh-ra,tulajdonképpen elmegy mellette.Ha rosszul vagyok vagy vannak terhességi tüneteim,sem érdeklik,sőt megmagyarázza,hogy nem attól van.Teljesen elhidegült tőlem,már egy puszit sem ad.Ennek már 3 hete.Mit tegyek?
Egyszerűen nem hagy örülni a babának!Pedig,nekem sok sok erőt ad.
Igen én is és a család többi tagja is úgy véli,hogy párom úgy érzi ezzel megcsalja a fiúnkat.Én is sokáig éreztem igy,de nekem sokat segített,hogy kibeszélhettem a bánatomat a pszichiáternek a barátnőimnek a családomnak.Mindenkinek a tanácsából meghallgattam valamit és ez sokat segített.Persze a fájdalmon nem enyhit,de igy hogy itt a pici a pocakomban,úgy érzem újra van értelme élnem és küzdenem.
Hiszem,hogy a mi kis angyalkánk küldte őt odafentről,mert ennyire véletlenek nincsenek.
Ennek áldásnak kellene lennie a férjed szemében , nem átoknak.....:S
Egy jelnek, hogy lehet hinni abban, h van boldogság...
Én mindig azt mondom, a legnagyobb veszteség egy gyermek halála, azon túl nagyobb fájdalom nem lehet, félig bele is döglenék, ha az enyémeimnek baja lenne....DE egy új kis remény, egy ÉLET....az sok erőt tud adni!!
Lehet h aférjed még nincs túl a gyász-folyamaton, de valahogy fel kellene rázni, hogy sajnos ami volt volt, de most a reményetekre kellene koncentrálni!!!
Köszönöm!Kedvesek vagytok,hogy igy mellettem álltok!Nagyon jól esik még igy ismeretlenül is.
Igen,a párom nem egy szörnyeteg.Nagyon jó apa volt.Imádta a fiát.Mikor még itt volt köztünk,nem volt probléma a tesó kérdés.Legalábbis nem igy állt hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!