Ha három vagy több babát vár valaki akkor a doki adhat olyan véleményt, hogy csökkentsék a babák számát. Persze csak ha orvosilag indokolt, ha a többi baba egészsége veszélyben lenne.
2012. júl. 24. 16:34
3/16 anonim válasza:
Csak ha beteg az egyik baba, akkor elvileg őt el tudják venni, persze nagy a kockázat, hogy a másik baba is elmegy.
2012. júl. 24. 16:34
4/16 anonim válasza:
Egyrészt ha valóban terhes lennél, pláne ikrekkel nem lenne szíved megszabadulni egyik babádtól sem. Másrészt (természetesen csak elviekben) a szülés után még mindig örökbe adhatod az egyiket (de mi alapján választanál?). De ha egyet elvetetsz, az lehet, hogy ártana a másik magzatnak is...
Ha jól tudom (még nem voltam ilyen szituban) a lombiknál is megkérdezik, hogy 3 megtermékenyült petesejtből hányat szeretnél megtartani... De azért ez nem ilyen egyszerű.
2012. júl. 24. 16:35
5/16 anonim válasza:
nem, aki babát vállal, annak azt a "kockázatot" is kell vállalnia, hogy két, esetleg 3 baba fogan meg. Nem lehet az egyiket elvetetni, a másikat megszülni, már csak azért sem (az etikai okokról nem is írok), mert veszélybe kerülne az abortusz során a másik magzat is.
2012. júl. 24. 16:35
6/16 anonim válasza:
lombiknál beültetés előtt kérdezik, hogy hányat ültessenek be, nem akkor, amikor már megtapadt a méhben... azért az is más
2012. júl. 24. 16:37
7/16 anonim válasza:
Nem lehet, vagy ha igen, akkor nagy az esély rá, hogy egyik baba se marad meg. De gondolj bele, mit mondanál a másik gyereknek, ha felnő? Hogy nem akartál egyszerre 2 gyereket nevelni, ezért a testvérét megölted, neki meg mázlija volt, hogy ő maradt meg? Vagy esetleg eltitkolnád?
2012. júl. 24. 16:46
8/16 anonim válasza:
Ez elég beteg ötlet, ne is haragudj.
2012. júl. 24. 16:55
9/16 A kérdező kommentje:
Mint írtam nem vagyok terhes,főleg nem ikrekkel!
Ez az oldal elvileg azért van hogy kérdezzünk,és én kérdeztem! Nem tudom miért beteg ötlet,mikor nem is ötlet csak egy kérdés!!!
2012. júl. 24. 17:12
10/16 anonim válasza:
De igenis van rá lehetőség,hogy redukálják a magzatok számát!Nekem van egy ismerősöm,akinek 3-as ikrek jöttek össze,és Ő csak 1-et vállalt belőle.Azért a sors benyújtotta a számlát:a pici a 27. hét környékén jött a világra,hónapokig aggódtak,hogy vajon túléli-e és egészséges lesz-e.Szerencséjük van,most 4 éves a kislány,és makk egészséges.Az már másik dolog,hogy én ezzel egyáltalán nem értettem/értek egyet,mivel nem egészségügyi indoka volt a dolognak!Ám ezt a véleményt megtartottam magamnak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!