Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor kezdődtek a jósló...

Kinek mikor kezdődtek a jósló fájások?

Figyelt kérdés
31 hetes kismami vagyok,pár napja görcsölget a pocakom,de ugyanekkor megfájdul a derekam is,olyan mintha onnan jönne az egész fájdalom,plusz a méhszájam környékén is nyilallgat.. Szedek magnéziumot,nospát, mindezek ellenére jelentkezik.
2012. júl. 24. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
32. héten, 36. héten az lett belőle, hogy rendszereződött is, a nyákdugó is elment. Nem kellett visszatartani a szülést, magától szűnt meg. Nekem semmi nem hatott rá, de a 39. héten szültem, indítással.
2012. júl. 24. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:
(De a méhszájadat nézesd meg, ha nyilallgat, lehet, hogy nyílik, legalább is nekem kinyílt valamennyire.)
2012. júl. 24. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem az elsőnél egyáltalán nem voltak jóslóim, a másodiknál a 32. héttől, normál időben született mindkettő
2012. júl. 24. 16:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Akkor ez már lehet az? Dokihoz két hét múlva megyek,szabin van.
2012. júl. 24. 16:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem a 33.heten volt ilyen gorcsom mint neked,utana a 35.heten majd 37hetesen. Tehat kb osszesen 3-4 alkalommal. De sztem nalad is az lesz es remelhetoleg nem olyan surun. 38hkm
2012. júl. 24. 16:33
 6/6 anonim ***** válasza:
37 hetes vagyok, és még egy darab jóslóm se volt. Ez azért aggaszt, mert anno a lányommal 30-32. héttől már rendszeresen volt. Mondjuk nem is mentem vele semmire. Azt mondják, készül a szervezet a szülésre. Na, erről ennyit, hogy napra pontosan, fájásokkal szültem, de olyan nehezen tágultam, hogy vákuum lett a vége.
2012. júl. 25. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!