Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves kismamák! Van aki a...

Kedves kismamák! Van aki a Norbi update termékeit eszi a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Elég nagy a súlyfeleslegem,és nagyon szeretnék vigyázni,gondoltam ez nem káros vagy van valakinek jobb ötlete?
2012. júl. 24. 14:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem Réka a követendő példa. Én sem erre gondoltam. Szerintem is abnormális az amit ő csinált a terhesség alatt, és mindenki tudja hogy azért lett ilyen apró a kisbabája.

Én 14 kilót hiztam (Réka előtt szültem 3 héttel) akkor, és a kisfiam 4200 g-os volt. De utána maradt 3-4 kg súlyfelesleg, de már azt is leadtam.

Norbi update termékei jó pl. azoknak akiknek szénhidrát diétát kell követnie. Mivel most volt egy vetélésem (ezer oka lehet miért, de tény hogy nem figyeltem oda az étkezésre sem), és a tünetek alapján IR gyanus vagyok, inkább betartanák egy bizonyos diétát. Ebben segitenének ezek a termékek. Semmi köze ahhoz hogy ők hogyan élnek. Nap mint nap úgysem tudnám azt enni, amit ott árulnak, mert az egy kisebb vagyon lenne.

2012. júl. 26. 14:05
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem bántásból, de ha odafigyeltem volna, lehet hogy most én is 12 hetes kismama lehetnék.

Mert a cukorbetegség egy fajtája gyakran okoz vetélést. Választ erre már biztos nem kapok, de amit megtehetek, azt meg is teszem a köv. terhességnél.

Előző voltam.

2012. júl. 26. 14:07
 13/18 anonim ***** válasza:

de ezt a diétát az orvos is beállíthatja mik azok a termékek amiket fogyaszthat amitől nem lesznek gondok nem hiszem h az update kaján kívül más nem jó és ráadásul nem megy rá minden pénzed..kis odafigyelés az egész titka ... nagyon sajnálom a vetélésedet de ezt tényleg soha nem tudhatod már meg. Majd a következő babád remélem egészséggel megszületik szurkolok hozzá :)

10. voltam

2012. júl. 27. 07:36
 14/18 Szoondiii válasza:
68%

az update termékek mérgezőek (gluténnal, szójával és adalékokkal telenyomott szemetek).

egyszerűen nem tudom felfogni, milyen szintű meggondolatlanság kell ahhoz, hogy valaki ezeket a divat szemeteket vegye, egye!

pláne kismamák..

húst, zöldséget, magvakat kell enni mint évmilliók óta mindig is!

a tejes, gabonás dolgok mind veszélyesek!

2012. aug. 3. 09:23
 15/18 anonim ***** válasza:

13-as köszönöm. Odafigyelek majd az étkezésre. Elsővel volt egy listám, hogy miket kell ennem, vitaminok, ásványianyagok lebontva egy hétre. Be is tartottam, egyszerü vacsikat ettem, mint pl. brokkoli, sajttal, főt tojással. Vagy főt tojásos burgonyapüré, zöldfőzelékek, levesek. A másodiknál nem figyeltem annyira erre, vele viszont sok gyümölcsöt ettem. De most a harmadiknál valahogy az édesség, meg a péksüti nagyon előtérbe került. És 60 kilóról indultam. Most a cél,hogy újra 57-58 kilóval induljak. :)

Nemrég nyilt győrben is norbi update bolt. Megnéztem az összetevőket, és csak azt tudom mondani mint az előttem szóló. Tele van mindenféle mesterséges dologgal. Édesitő szerből is többféle mesterséges adalékanyagot használnak. Amig nem láttam én sem gondoltam volna, hogy egészségtelen lehet.

Kedves kérdező, szerintem is keress fel egy dietetikust. Ha zöldségekben gazdag lesz az étrended, akkor biztos hogy nem fogsz sokat hizni. És mozgás ha lehet. :)

2012. aug. 3. 12:30
 16/18 Szoondiii válasza:

Bár csak többen észrevennék azt, mint Utolsó válaszoló.

De úgy látszik, a gondolkodás nagy luxus. És emiatt nagyon sok ember lesz beteg, nagyon sok gondot sőt bajt okoz ez..

2012. aug. 3. 12:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Diétához még annyit, hogy amit magadnak csinálsz, az biztos hogy jó. Tehát amit a kertedben megtermelsz, az nem vegyszeres (jó esetben a szomszéd sem vegyszerez).

Joghurtból a cserpest szoktam venni, a többi mind édes vacak. Annyira, hogy hosszú idő után újra vettem egy ilyen joghurtot, és rosszul voltam tőle.

Joghurtot, sajtot, túrót házilag is tudsz késziteni (neten sok infó van erről) Persze a terhesség alatt érdemes odafigyelni, hogy friss legyen, és ne tárold sok ideig a hütőben (inkább csak 3-4 napra való adagot készits).

És ha már sütöttél kenyeret otthon (graham liszt, vagy teljes kiörlésü a legjobb hozzá), akkor látod a különbséget. Sokkal laktatóbb, kevesebb is elég. 5x keveset egyél. Valamint dietetikus be tudja állitani neked a szénhidrát diétát is, hogy mennyire kell korlátoznod ezt. Szóval ezekkel lehet segiteni a diétádat.

(15-ös voltam) Sok sikert hozzá!

2012. aug. 5. 15:30
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
7 honapos kismama vagyok,terhessegi diabéteszem van.mig ki nem probaltam a Norbi Update termékeket sokat szenvedtem a diétával,rettegve mértem a vércukorszintemet.Miota update kenyeret es kalacsot stb.. eszem,teljesen megnyugodtam,és mindig jólakottan fekszem le normál vércukorszintel ami azt jelenti 7 fole azota soha nem megy.Persze nem csak ezeken elek,de kiegeszitesnek nagyon jo.Es azota nyugodt,boldog kismama vagyok :) ut.nekem a sulyommal soha nem volt gond,nemvagyok hizasra hajlamos,a fogyokuraban nemtudom mennyit segit,de a vércukorszintet garantáltan nem emeli az biztos!!!ha mastol nem is mar ettol egeszsegesebb !!!
2013. szept. 11. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!