Létszi adjatok tippeket! Egyszerűen nem találunk szép különleges lányneveket. Tudtok?
Nem ilyen Eszmeraldásra gondoltam:) Hanem olyanra hogy az osztályba ne legyen még rajta kívül 3.
Luca Csilla Hanna Sára stb.. ilyeneket nem szeretnénk mert tucatnév,de olyat sem ami nagyon "kacifántos"!
Minden válasz érdekelne!A vezetéknév Horveth.Köszönöm előre is!
nekem a Mira tetszik nagyon!
vagy a Blanka és a Lea
Hanna,Odett, Esztella,
Hófehérke,bar az nekem nem tetszik.
En irtam az Erikat,a lanyomat ugy hivjak, anyumat meg Hildának,az is eleg ritka nev,oviba dolgozik,es nem sok Hilda nevu gyereke volt. O nem szereti a nevet.
Lívia
Elina
Lídia
De Horváth Lívia kifejezetten szép a v betűk miatt!!!
Szia!
Nem tudom hogy tetszik-e az én kislányom Antónia mi is pont azért választottuk hogy ne legyen "tucat " nevű és én nem sokszor találkoztam a környékünkön evvel a névvel.
A lányaim neve Jázmin, Mirjam, Janka, Viviána, Szonja, Norina, és úton van a 7. baba:) Még nem tudjuk a nemét, de ha lány lesz akkor esélyes a Mila, Elina, a páromnak meg nagyon tetszik a Regina, de az nekem egyeltalán nem:)
Ismerőseim között vannak Horváth vezetéknevű kislányok, ők Viktória, Rebeka, Kitti, Lotti.
Szia!
A Mi lányaink: Diána, Jázmin Kincső, Nanetta Napsugár és a pocakomban Villő Korina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!