Volt olyan, akinek a legrosszabb helyen folyt el a magzatvize? Illetve hol voltál, amikor először rúgott a babád?
Amikor először megmozdult, a kanapén feküdtem és olvastam.
A magzatvíz a szülőszobán folyt el, ettől adekvátabb helyen nem is tehette volna. :)
nekem repesztettek, szval ott a szülőszobán, tök jó volt, számítottam rá, fel voltam készülve, az orvos is rákészült , nem volt kellemetlen szitu
kicsit paráztam, hogy valami nyilvános helyen történik, mert azért csak ciki lett volna, persze tuti gondolnák, magzatvíz, nem pedig összepisiltem magam, de azért mégis...
egyébként múltkor az nst-n a mellettem ülő kismamának akkor csobbant el a magzatvize mikor ment a vizsgálat. szegénykém irult -pirult pedig kórházban volt, jó helyen
Nekem a kórházban folyt el, mikor hajnalban felkeltem pisilni. Először azt hittem, hogy becsurgott, de utána rájöttem, hogy ennyit fizikai képtelenség, hogy pisiljek.
Mikor először megmozdult akkor valahol félúton voltunk Karcag és Kisújszállás között. Pont szendvicset ettem, és akkorát rúgott, hogy megijedtem, és eldobtam az enni valót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!