Van valami jelentősége annak, hogy mikor intézzük el az apasági nyilatkozatot?
Figyelt kérdés
Sógornőm teljesen elcsodálkozott, hogy 22 hetes vagyok és még nem intéztük el.2012. júl. 23. 15:00
1/7 anonim válasza:
Azt amúgy is a vége felé kell, mert nem lehet 60 napnál régebbi a nyilatkozat.
2/7 anonim válasza:
3 hónapnál nem lehet régebbi úgyhogy nem tudom,hogy a sógornőd miért is csodálkozik.......
3/7 anonim válasza:
32 hetes vagyok és még nincs meg.. Majd 2 hét múlva intézzük.
4/7 anonim válasza:
Lányommal mikor terhes voltam, akkor kb a 30. hét környékén intéztük el, de akkor már mindenki "rugdosott", hogy intézkedjünk.Most 22 hetes terhes vagyok, de még szót sem ejtettünk róla...mondjuk nekem pár naponta eszembe jut.Lassan megint el kéne intézni.. :D
5/7 A kérdező kommentje:
Viszont igazolást állított már ki a védőnő nekem, kb. egy hónapja.A régi dátum nem lesz gond?
2012. júl. 23. 15:10
6/7 anonim válasza:
Szerintem a védőnői igazolást nem fogják elfogadni. Nekem a dokitól kell majd kérnem augusztusi vizsgálaton. A gyámhivatalban és a védőnőm is azt mondta, hogy orvosi igazolás kell. November vgére várjuk a picit, és azt is mondták, hogy augusztus szeptemberben ráérünk elintézni.
22 hkm
7/7 anonim válasza:
A védőnő nekem is azt mondta ráér a 30.hét után. Holnap kérek tőle nyomtatványt hozzá meg a dokitól igazolást ami kell. Viszont 1hete csináltattam új személyit és az okmányirodában azt mondták hogy 12hetes korban is meg lehet már csináltatni... De szerintem nem vagytok elkésve. 31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!