Miért mozog kevesebbet?
Figyelt kérdés
Tegnap óta kevesebbet mozog. 34. hétben vagyok, azt hiszem tegnap a babócám befordult, akrobatázott egész nap és keményedett a hasam. Ma alig mocorog, érzem, hogy itt-ott kapirgál, de nem olyan aktív mint eddig. Ez normális?2012. júl. 23. 14:54
1/6 anonim válasza:
Igazából én még "csak" 23 hetes vagyok, tudom, hogy nem kell annyit mozognia, mint mondjuk nálad, de önmagához képest tegnap óta nekem is inaktívabb picit.De olvastam ma már itt több ilyet.
2/6 anonim válasza:
Szia! Én is tettem fel tegnap ilyen kérdést :)! Lehet, hogy a frontok miatt van, és lustábbak, nekem sem olyan aktív pár napja, pedig amúgy egy aktív baba.
38+5hkm
3/6 anonim válasza:
Megnyugtatásképp: az enyém is ellustult az elmúlt pár napban, biztos az időjárás. Ne aggódj ezen, majd beindul, hogy még pihenni sem tudsz ;)
4/6 anonim válasza:
Én ma tettem fel egy ilyen kérdést, bár "csak" 25 hetes vagyok, de ma nagyon csendes a babám. Biztos a melegfront, én legalább is arra fogom.
Én is csak ennyit érzek, hogy kapirgál, de azt is csak 2-3 óránként 1x. Nekem van szívhanghallgatóm, már megőrültem volna, ha nem lenne....
5/6 anonim válasza:
Első vagyok, amióta mocorog én nem is használtam a szívhang hallgatót, de tegnap megőrültem volna, ha nincs :).Úgy látszik minden kismama ugyanazon aggódik. :D
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat !!! :-)
2012. júl. 24. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!