A 4. válaszoló vagyok. csak annyit még hogy általában épp nekünk, "csak" sztk rendelésre járóknak kell mentegetőznünk...én megkaptam hogy ennyit se jelent a gyerekem hogy orvosra költsek??? És nem egyszer és nem én voltam az egyetlen aki ezt megkapta..
Mondtam hogy nem múlik ezen semmi, mert a fogadott orvos is lehet PÉNZÉRT tök bunkó vagy olyan aki nem tájékoztat megfelelően meg az sztk-s is lehet teljesen megfelelő.
Amúgy se értem hogy miért van szükség egy normál, problémamentes terhesség esetében 4 hetente UH-ra. Azonkívül hogy jó érzés bekukkantani a babához, valami ORVOSI indoka van e...
2012. júl. 23. 14:36
12/14 A kérdező kommentje:
Persze. Igazából orvosilag nyilván nem lényeges, mert akkor kötelező lenne a havi 1 alkalom, csak egyszerűen tényleg megnyugtató, és jó érzés látni. De tényleg lehet másra is fordítani azt a pénzt. Meg valóban nagyobb élmény egy 4D-s ultrahang. Persze az a legjobb ha mindet megengedheti magának az ember :)
2012. júl. 23. 14:47
13/14 anonim válasza:
Szia!
Én sem jártam külön magándokihoz. Igaz, meg is gyűlt pár SZTK-s orvossal a bajom. Váltanom kellett. Aki most van, azzal tökéletesen elégedett vagyok, de szülni nem szülnék nála. Mi a 32 héttől fogadtunk fel magánorvost, igaz, úgy hogy az unokanővérem a szülésznő és protekcióval kerültem be. Így fizetni is csak szülésnél kell.
2012. júl. 23. 15:15
14/14 anonim válasza:
Sziasztok! Hát azt hiszem én vagyok az első olyan válaszoló aki jár magándokihoz. Havonta 6ezret költök rá, viszont nekem ér ennyit, hogy lássam a babámat havonta egyszer. Mellette el kell járnom havonta egy másik dokihoz is aki a védőnőnkhöz jön ki (falun)és Ő pecsétel a kiskönyvembe. Viszont én máshol akarok szülni, mint ahová körzetileg tartozom, úgyhogy ezért járok hozzá és ismerjem is, nála szeretnék szülni. Kötelező UH-ot a klinikán végezte (amúgy nem ő lenne a szonográfus) és nem adtam neki pénzt, nem is kérte. Szülésért is csak annyit amennyit én gondolok. Férjem is velem szokott jönni, neki óriási élmény az ultrahang minden egyes alkalommal. Számomra is, de szerintem neki ez valahogy más, segíti az apává válásban talán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!