31 hetesen ezek az értékek jónak számítanak?
BPD:pontosan(!!)akkora,mint kéne lennie.Örülhetsz neki.
FL:ez is jó.
THQ:ez is jó.
Nagyon szép,egészséges kisbabád fog születni!Mikorra vagy kiírva?Kislány/kisfiú?Név?Gondolom már nagyon várjátok!
üdv,39hkm
Köszi a válaszod :) csak az UH-n ahogy láttam,ugye mindig kiírja a gép,hogy ez hány hetes terhességnek felel meg és minden értékére 29-et írt,amin azért is lepődtem meg,mert 28 hetesen pedig minden méretre 30-at.. Aranyos vagy :)) szeptember 25-re vagyok kiírva,kisfiú lesz és Áron lesz a neve. Nagyon-nagyon várjuk már,imádok terhes lenni,de jó lenne,ha már vége lenne,persze még maradjon csak bent egy jó ideig. Itthon már minden kész,csak Ő hiányzik :)
na és Neked,kisfiú/kislány?
úgy irigyellek,már bármelyik percben beindulhat Nálad a
Hát,én már jóslózok,11 percenként vannak rendszeres fájásaim.A szülésznőm azt mondta,ha 8-9 percre sűrűsödnek induljunk.Kislányt várok,Nóra lesz a neve.Az Áron nagyon szép név,ha kisfiúnk születne Áron lenne.
Neked további babavárást!/Én sem hittem,hogy el fog jönni a szülés ideje/:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!