Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetesen ezek az értékek...

31 hetesen ezek az értékek jónak számítanak?

Figyelt kérdés
BPD 80 mm, THQ 81 mm, FL 56 mm
2012. júl. 23. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:

BPD:pontosan(!!)akkora,mint kéne lennie.Örülhetsz neki.

FL:ez is jó.

THQ:ez is jó.

Nagyon szép,egészséges kisbabád fog születni!Mikorra vagy kiírva?Kislány/kisfiú?Név?Gondolom már nagyon várjátok!

üdv,39hkm

2012. júl. 23. 13:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod :) csak az UH-n ahogy láttam,ugye mindig kiírja a gép,hogy ez hány hetes terhességnek felel meg és minden értékére 29-et írt,amin azért is lepődtem meg,mert 28 hetesen pedig minden méretre 30-at.. Aranyos vagy :)) szeptember 25-re vagyok kiírva,kisfiú lesz és Áron lesz a neve. Nagyon-nagyon várjuk már,imádok terhes lenni,de jó lenne,ha már vége lenne,persze még maradjon csak bent egy jó ideig. Itthon már minden kész,csak Ő hiányzik :)

na és Neked,kisfiú/kislány?

úgy irigyellek,már bármelyik percben beindulhat Nálad a

2012. júl. 23. 13:30
 3/5 A kérdező kommentje:
*szülés. Sok erőt,kitartást és boldog babázást kívánok!:)
2012. júl. 23. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát,én már jóslózok,11 percenként vannak rendszeres fájásaim.A szülésznőm azt mondta,ha 8-9 percre sűrűsödnek induljunk.Kislányt várok,Nóra lesz a neve.Az Áron nagyon szép név,ha kisfiúnk születne Áron lenne.

Neked további babavárást!/Én sem hittem,hogy el fog jönni a szülés ideje/:)

2012. júl. 23. 13:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Hűha,lehet holnap már babázol :)) könnyű szülést Neked!
2012. júl. 23. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!