Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Diabéteszes lettem, viszont...

Diabéteszes lettem, viszont kávézom. Árthatok a picinek, ha napi egy kávét iszok, édesítőszerrel? Süssinát használok, kettő tablettát.

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Én inkább mellőztem a kávézást terhesség és szoptatás alatt.

A koffein biztos nem használ, a lelkiismeretedtől függ...

2009. júl. 15. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem ártasz, a koffeinben semmilyen káros anyag nincsen, a természetben ezer helyen előforduló anyag, de nyugodtan kérdezd meg a dokidat is, ha aggódsz! Én napi 3 kávét iszom (lájtosat, tejjel) orvosommal egyeztetve, csak a magas vérnyomásúaknak kell mellőzni a koffeint! Az édesítővel azonban mértékleltes légy, az tömény kémia, nem használ (bár ilyen kis mennyiség biztosan nem is árt)
2009. júl. 15. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Nyugodtan. Én is diétán vagyok mert magas lett a terheléses cukrom, egy hét diéta után teljesen rendbejött. Én Ricoré csökkentett koffeintartalmú kávét szoktam inni, terhesség előtt is ezt ittam. És én is süssinát használok! A vérnyomásom amúgy is alacsony egy kicsit.

Minden jót és boldog babavárást kívánok!

28 hetes pocakos

2009. júl. 15. 13:51
 4/5 A kérdező kommentje:
koffeinmentes kávét iszom, ezzel nincs is gond, én csak az édesítőszer miatt aggódom...
2009. júl. 15. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

ezt aválast egy másik hasonló kérdésre írtam

Amúgy én is megittam/megiszok napi 1-2 tejeskávét.

2009. júl. 15. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!