Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért tágulok ki szex közben...

Miért tágulok ki szex közben pár perc után?

Figyelt kérdés
Kb 1-2 honapja van ez és engem nagyon bánt. Azota a párom kb 1-2 alkalommal birt belémélvezni,mert amugy "nem érez" engem pár perc után. SOHA nem volt ilyen gondunk és félek h ez mostmár örökre igy marad :( kb 2-3 hete gumival vagyunk együtt,de hát csak ugy üresen megy a kukába... :( bánt a dolog nagyon. A párom nem érti h miért akadok ki,ö aztmondja ez természetes mert mindjárt szülök. Szerintetek? 37hkm
2012. júl. 22. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is így jártam, de a szülés után minden visszaállt! Nyugodj meg!
2012. júl. 22. 16:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez a normális és a jó.Mivel ilyenkor már rugalmasabb vagy,pont amiatt,hogy a tested kezd felkészülni a szülésre.Ezt a kis időt még húzzátok ki így,aztán ahogy megszülsz,pár hét és regenerálódik a szervezeted és minden visszaáll a régi helyzetbe.Én pl. olyan szűk voltam szülés után,hogy elmondani nem lehet.Kellett majd fél év,mire valamennyit "lazultam". Kitartást!!! :)
2012. júl. 22. 17:02
 3/3 anonim ***** válasza:

ne aggódj!! Most tényeg az egész tested arra készül hogy nemsoká egy baba fog kiférni ott...

Visszaáll szülés után ha nem is egyből. Kicsi az esélye hogy rossz legyen utána.

2012. júl. 22. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!